Ana SayfaÜnlülerAvlu'nun Azra'sı Ceren Moray’dan yabancı damatla tanışma hikayesi

İlgili Postlar

Avlu’nun Azra’sı Ceren Moray’dan yabancı damatla tanışma hikayesi

Avlu dizisinde Azra karakteri ile ekranda gördüğümüz ünlü oyuncu Ceren Moray, geçen yıl nikah masasına oturduğu eşi Nico Burn ile nasıl tanıştığını anlattı. Ünlü oyuncu Ceren Moray’ın Fransız eşiyle tanışma hikayesi oldukça ilgi çekici. Ceren Moray’ın Nico Burn ile ilginç tanışma hikayesi haberimizde…

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Ceren Moray’dan bomba açıklama

Son zamanlarda ekranlara iddialı bir giriş yapan Avlu dizisinde rol alan ve dizinin en dikkat çekici karakterlerinden biri olan Azra’ya hayat veren ünlü oyuncu Ceren Moray, geçen yıl hayatını birleştirdiği, Barcelona’da tanıştığı Fransız sevgilisi Nico Burn ile nasıl tanıştığını anlattı. Ceren Moray’ın anısı, oldukça etkileyici.

Ceren Moray kimdir?

İşte Ceren Moray ve eşi Nico Burn’ün tanışma hikayesi:

Barcelona’da tanıştık. Turist olarak geldiğimiz bu şehirde geçirecek kısa bir zamanı kalmıştı ikimizin de. İstanbul’a geri döndüğümde bavullarımı havalimanında bırakmış olduğumu eve gelip de telefonla bu bana bildirildiğinde anladım, o derece akıl yitimi yani… Daha o gün aradı Nico, İstanbul’a geleceğini söyledi. Çok gerildim. O büyünün bozulmasını istemiyordum çünkü… Geldiğinde her ikimiz de nasıl davranacağımızı bilmiyorduk. Aradan birkaç saat geçti belki ‘Bu kızın peşinden gitmeseydim hayatım nasıl olurdu diye düşünmek benim için çok yorucu’ dedi. O gün aşık oldum ben de ona zaten. Sonrasında uzun ve maddi-manevi zorlayıcı bir seyahatler zinciri başladı ikimiz içinde. Arkasından da evlendik.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler