Ana SayfaKimdirCeren Moray Kimdir?

İlgili Postlar

Ceren Moray Kimdir?

Televizyon ekranlarında başarılı oyunculuğu ve güleryüzlülüğü ile tanıdığımız Genç, güzel Ceren Moray kimdir? Ceren Moray aslen nerelidir?
Bugün Doğan Ünlüler

Ceren Moray aslen nerelidir? Ceren Moray hangi burç? Ceren Moray kaç yaşında?

5 Haziran 1985 yılında doğan Ceren Moray, aslen anne tarafından Kastamonulu, baba tarafından Diyarbakırlıdır. 33 yaşında olan Ceren Moray ikizler burcudur.

Ceren Moray Kimdir?

Kastamonulu bir anne ve Diyarbakırlı bir babanın çocuğu olan Ceren Moray 1985 senesinde babasının şehrinde dünyaya gözlerini açtı.

Moray’ın memur olan ailesi, o ufak yaşlardayken İstanbul’a taşındı. Tiyatro serüvenine burada, henüz çocuk yaşta başladı. Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünü başarıyla bitiren oyuncu 2009 yılında mezun olma başarısı gösterdi. Akademik kariyer yapmaya karar veren Moray, yüksek lisans esnasında babasının ölüm haberini aldı. Bu ölüm, ona daha radikal bir karar aldırdı. Kariyerine okulda değil sahada devam etme kararı alan Moray, Serseri Aşıkları dizisiyle ekranlara giriş yaptı.

Gerçek yükselişini O Hayat Benim adlı dizide gerçekleştirdi. Burada oynadığı Efsun karakteri öyle popülerleşti ki dizinin bile önüne geçti. Olaylar Olaylar, Bir Küçük Eylül Meselesi ve Yok Artık sinema filmlerinde de rol aldı. Ceren Moray, Fransız asıllı sevgilisi ile yakın zaman önce Muğla’da evlenmişti.

Güncelleme: Ceren Moray yeni başlayan Avlu dizisinde Azra Kaya karakterini canlandırıyor.

Avlu dizisi oyuncuları

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler