Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEdis, Konserde Çocuk Hayranlarının İzdihamına Uğradı!

İlgili Postlar

Edis, Konserde Çocuk Hayranlarının İzdihamına Uğradı!

Şarkıcı Edis, 23 Nisan etkinlikleri için Bursa’da sahne aldı. 23 Nisan Çocuk Şenliği kutlamaları için Bursa’da düzenlenen etkinliğe katılan Edis, çocuk hayranlarının izdihamına uğradı.

Sesi ve şarkılarıyla son zamanlarda büyük beğeniyle dinlenen şarkıcı Edis, ’40. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği’ etkinleri için Bursa’da sahneye çıktı. Çoğunluğu çocuklardan oluşan hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan ünlü şarkıcı, izdihama uğradı.

40 ülkeden 800 çocuğun katıldığı şenlik coşkuyla devam ediyor!

Bursa’da düzenlenen 40. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kutlamaları coşkuyla devam ediyor. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen etkinlik, 40 ülkeden 800 çocuğun katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğin ilk gününde, şenlik yürüyüşüyle başlayan faaliyetler; davetli ülke gösterilerinin ardından, ünlü sanatçı Sertap Erener konseriyle devam edildi. Etkinliğin 4. gününde ise şarkıcı Edis sahne aldı ve Bursalılara keyifli anlar yaşattı.

Yüzlerce hayranı fotoğraf sırasına girince, olan oldu!

Etkinliğin 4. gününde Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde sahne alan Edis, fotoğraf çektirmek isteyen yüzlerce çocuk hayranının sıraya girmesiyle izdihama uğradı.

Konserinde, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturan Edis, hareketli şarkılarındaki dans şovuyla da sahnede göz kamaştırdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler