Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ’dan izlenme rekorları kıran motosiklet şovu!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’dan izlenme rekorları kıran motosiklet şovu!

Motosiklet tutkusu ile bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, kumsalda motosiklet şovu yaptı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncunun videosu, izlenme rekoru kırdı. O anlar haberimizde…

Kıvanç Tatlıtuğ ve Bensu Soral’lı ‘Organize İşler 2’ bomba gibi geliyor!

Vazgeçemedi

Yakışıklılığı ve karizması ile ekranların en dikkat çekici isimlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, motosiklet sevdasından bir türlü vazgeçemiyor. Beş yıl önce geçirdiği trafik kazasından sonra annesinin isteğiyle motosiklet kullanmayı bırakan Tatlıtuğ, her şeye rağmen bu tutkusundan vazgeçemedi.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ’dan motosiklet şov

Kıvanç Tatlıtuğ, motosikleti ile kumsalda şov yaptı. O anları video çekimi yaptıran ünlü oyuncu, videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Yakışıklı oyuncunun motosiklet şovu videosu, izlenme rekorları kırdı.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ’un kumsaldaki motosiklet şovu videosu:

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, beş yıl önce motosikletiyle seyrederken trafik kazası geçirmişti. Kazanın ardından annesinin isteğiyle motosiklet sevdasından vazgeçmişti. Ancak, tutkusunu bastırması çok da uzun sürmemiş ve annesini ikna edip yeniden motosiklet kullanmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu, motosiklet tutkusundan kolay kolay vazgeçebilecek gibi görünmüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler