Ana SayfaDedikoduÖzge Sabuncu ve Cem Yılmaz ayrıldı!

İlgili Postlar

Özge Sabuncu ve Cem Yılmaz ayrıldı!

Özge Sabuncu ve Cem Yılmaz ayrıldı! Özge Sabuncu ve Cem Yılmaz neden ayrıldı? Tüm soruların yanıtı yazımızda!

Aşk hayatında başarılı olamadı!

‘Arif V 2016’ ile büyük bir başarıya imza atan ünlü komedyen Cem Yılmaz, aşk hayatında başarılı olamıyor. Cem Yılmaz “Yatakta çok iyiydik” açıklamasıyla hafızalara kazınan sevgilisiyle birçok kez ayrılmıştı. İki yıldır flört eden ve sürekli küsüp barışan ikilinin ilişkisinin bittiği söyleniyor. Cem Yılmaz, önceki ay bir parti vermişti. Cem Yılmaz’ın partide Dedeoğlu’na ilgi göstermesinden dolayı Özge Sabuncu sinir krizine girip ilişkiyi bitirmişti. Cem Yılmaz gönlünü alıp sevgilisiyle tekrar barıştı.

Cem Yılmaz Nasıl 30 Kilo Verdi?

Son zamanlarda tekrar ayrıldığı söylenen ikili sosyal medyadan birbirlerini takip etmiyor. Bu sefer barışırlar mı yoksa başka aşk yaşarlar mı bilinmez…

ss2

Cem Yılmaz ve İdil Fırat için aşk iddiası

Gecede, mekanın çıkışında magazincilerin olduğunu öğrenen İdil Fırat’ın mekandan koşar adım çıkması ve hızla kendisini bekleyen araca binmesi dikkat çekerken, ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın bu hareketin ardından yanındaki arkadaşlarının arkasına saklanmaya çalışması da dikkat çekmişti. Bu panik anları, Cem Yılmaz ve İdil Fırat arasında çıkan aşk dedikodularını kuvvetlendirdi şekilde yorumlara neden olmuştu.

Devamı için: Cem Yılmaz ve İdil Fırat için aşk iddiası

idil

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler