Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz tam 30 kilo verdi! Nasıl zayıfladı?

İlgili Postlar

Cem Yılmaz tam 30 kilo verdi! Nasıl zayıfladı?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, tam 30 kilo verdi. Katıldığı gala gecesinde zayıflamış hali ile görüntülenen ünlü komedyen, yeni görüntüsü ile çok beğenildi. İşte detaylar…

Cem Yılmaz ve İdil Fırat’ın kaçma çabaları…

Cem Yılmaz 30 kilo verdi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, birçok ünlü ismin katılımı ile gerçekleşen Ataşehir’de sergilenen tiyatro tarihinin en değerli eserlerinden olan Berliner Ensemble “Kafkas Tebeşir Dairesi” oyununun galasına katıldı. Cem Yılmaz, gecede yeni görüntüsü ile dikkat çekti.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz nasıl zayıfladı?

Cem Yılmaz, spor ve diyet yaparak zayıfladı. Son zamanlarda fazla kilolarından kurtulmak için yoğun çaba harcayan Yılmaz, sonunda istediği forma kavuştu.

İşte Cem Yılmaz’ın zayıflamış hali:

İdil Fırat kimdir?

Cem Yılmaz ve İdil Fırat panik oldu

Gala gecesinin tek dikkat çeken detayı Cem Yılmaz’ın kilo vermesi değildi. Geceye, son zamanlarda Cem Yılmaz ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu İdil Fırat da vardı. Daha önceden de aynı mekandan ayrı ayrı çıkarken görüntülenen Yılmaz ve Fırat, yine aynı mekandan ayrı ayrı çıktı. Ancak, bu defa oldukça dikkat çekici davranışlar sergilediler. İdil Fırat, mekan çıkışında basın mensuplarının olduğunu öğrenince mekandan koşar adım çıktı ve hemen kendisini bekleyen araca bindi. Fırat’ı koşar adım gören Cem Yılmaz da panik oldu ve yanındaki arkadaşlarının arkasına saklanmaya çalıştı. Cem Yılmaz ve İdil Fırat’ın bu halleri dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler