Ana SayfaÜnlülerKapıcı Cafer’in kızı bakın kim çıktı!

İlgili Postlar

Kapıcı Cafer’in kızı bakın kim çıktı!

Yıllar önce Bizimkiler isimli sevilen dizide Kapıcı Cafer karakterine hayat vererek hayatımızda iz bırakan usta oyuncu Ercan Yazgan’ın kızı da kendisi gibi ünlü bir oyuncuymuş. Genç oyuncu Billur Yazgan’ın Kapıcı Cafer’in kızı olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Oyuncu Ercan Yazgan hayatını kaybetti

Kapıcı Cafer’in kızı da onun gibi ünlü bir oyuncuymuş

Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden usta oyuncu Ercan Yazgan, 1989 yılında başlayan Bizimkiler isimli efsane dizide rol almış ve dizide canlandırdığı Kapıcı Cafer karakteri ile herkesin hayatında iz bırakmıştı. Ercan Yazgan, dizide Erdal Özyağcılar, Savaş Dinçel, Ayşe Kökçü, Mehmet Akan, Uğurtan Sayıner, Atılay Uluışık, Aykut Oray, Salih Kalyon, Selçuk Uluergüven, Ali Uyandıran, Rutkay Aziz, Buket Dereoğlu, Cihat Tamer, Engin Şenkan, Güzin Özipek, Kemal İnci, Meral Çetinkaya, Dursun Ali Sarıoğlu, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Cezmi Baskın, Zihni Göktay gibi birbirinden usta oyuncular ile birlikte rol almıştı. Türkiye’nin en dev isimleri bir araya toplayan dizisi, yıllar boyu evlerimize konuk olmuştu. Yazgan’ın kızı da kendisi gibi oyuncuymuş.

Ercan Yazgan kimdir?

Kapıcı Cafer’in kızı kim?

Kapıcı Cafer rolü ile gönüllere taht kuran Ercan Yazgan’ın öz kızı da kendisi gibi ünlü bir oyuncuymuş. Ekranlarda son zamanlarda yıldızı parlayan Billur Yazgan’ın, Ercan Yazgan’ın kızı olduğu ortaya çıktı.

Ercan Yazgan, 9 Mart günü hayatını kaybetti. Yazgan’ın vefatıyla sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler