Ana SayfaÜnlülerGüzel Oyuncu Selin Demiratar'dan Anlamlı Ziyaret

İlgili Postlar

Güzel Oyuncu Selin Demiratar’dan Anlamlı Ziyaret

Uzun süredir ortalarda pek görünmeyen, oyuncu Selin Demiratar, Reha Bilgen’in ‘‘Dünya Bir Kukla Sahnesi” sergisinde görüntülendi. Güzel oyuncu “Çocukluğumda kukla oynatmayı çok severdim. Sergi de çocukluğuma gittim” diyerek açıklama yaptı.

Huzur Sokağı dizisinden sonra herhangi bir TV yapımıyla ekranlarda yer almayan dünya güzeli ve oyuncu Selin Demiratar, Reha Bilgen’in Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde açılan ‘‘Dünya Bir Kukla Sahnesi” sergisini ziyaret ederek nostalji yaşadı.

Sergi hakkında izlenimlerini de aktaran güzel oyuncu, “Çocukluğumda kukla oynatmayı çok severdim. Onları konuşturmak çok hoşuma giderdi. Reha Hoca’nın merakla beklediğim sergisinde çocukluğuma gittim adeta. Einstein’ın İzafiyet Teorisi adını verdiği kukla sahnesi benim favorim oldu” dedi.

Bugüne kadar pek çok oyunu yazıp yöneten Masal Gerçek Tiyatrosu’nun kurucusu Reha Bilgen, 4 yıldır titizlikle üzerinde çalıştığı 39 kukla ve 12 sahnenin oluşturduğu “Dünya Bir Kukla Sahnesi” adlı sergisinde meraklılarıyla buluştu. Güzel oyuncu Selin Demiratar’a kuklaları anlatarak sergiyi gezdiren Reha Bilgen ise, “Selin Demiratar’ın Dünya Tiyatrolar Haftası’na denk gelen bu anlamlı ziyareti beni çok mutlu etti” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler