Ana SayfaÜnlülerKaçan 'kedicik' Adnan Oktar'ı yaktı! Mahkeme kararını verdi!

İlgili Postlar

Kaçan ‘kedicik’ Adnan Oktar’ı yaktı! Mahkeme kararını verdi!

Adnan Oktar’ın yanından kaçan kedicik Ceylan Özgül, sonunda Adnan Oktar’ın başını yaktı. Mahkemeye başvuran Özgül, Adnan Oktar ve yakınındaki diğer bazı kişiler için talep ettiği o kararı çıkarttı. Adnan Oktar, o karara uymazsa hapis cezası alacak. Peki, şimdi ne yapacak? Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın yanından kaçan ilk kadın Ceylan Özgül değilmiş! Şoke eden açıklamalar!

Adnan Oktar’ı eski kediciği yaktı

Adnan Oktar’ın kediciklerinden biri olan Ceylan Özgül, geçtiğimiz aylarda Adnan Oktar’ın yanından kaçtığını ve Oktar’ın yanında hapis hayatı yaşadığını iddia etmişti. Bu haber gündemde bomba etkisi yaratırken, Ceylan Özgül şimdi de mahkemeden karar çıkardı.

Ceylan Özgül mahkemeye verdi

Ceylan Özgül’ün Adnan Oktar’ın yanında hapis hayatı sürdürdüğü yönündeki iddialarının ardından, Adnan Oktar cephesinden yalanlama ve çok farklı iddialar gelmişti. Ceylan Özgül, iddialarının ardından mahkemeye başvurarak Adnan Oktar ve ekibinden şikayetçi olmuştu.

Ceylan Özgül’e yaklaşamayacaklar

Cnntürk.com’un haberine göre, Ceylan Özgül’ün başvuru ile İstanbul Anadolu 14. Aile Mahkemesi, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun 5. Maddesi 1. fıkrası gereğince iki ayrı karar verdi. 12 Nisan’da verilen karara göre; Emine Mine Kalca, Gülgün Göktan, Kartal İş, Sinem Hacer Tezyapar için 4 ay boyunca Ceylan Özgül’ün yanına yaklaşmama, hakaret etmeme kararı çıktı. Karala birlikte, bu kişiler 4 ay boyunca Ceylan Özgül’ün konutuna, okuluna, iş yerine yaklaşmayacak, küçük düşürmeye yönelik söz ve hakaretlerde bulunamayacak.

18 Nisan olan diğer bir karara göre ise; Adnan Oktar, Tarkan Yavaş, Didem Ürer, Bora Yıldız, Erkan Mamati, Mustafa Işık, Hüseyin Alpar Sayın, Cem Sedat Altan gibi isimler 4 ay boyunca Ceylan Özgül’e karşı şiddet tehditi, hakaret aşağılama, küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunma, konuta, okula, iş yerine yaklaşılma, ileşitim araçlarıyla rahatsız etme gibi eylemlerde bulunamayacak.

Karara uyulmazsa hapis cezası verilecek

Karar göre; konuda ismi geçen kişiler mahkemenin verdiği karara uymadıkları takdirde,  3 günden 10 güne kadar zorlama hapis verileceğine dair ihtara, bunun da tekrarı olduğu durumda 15 ila 30 gün hapis cezası verilecek ve bunun da tekrarlaması halinde 6 aya kadar zorlama hapis verilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler