Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Rüzgar Çetin'e hapis şoku!

İlgili Postlar

Son dakika: Rüzgar Çetin’e hapis şoku!

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’e yeniden hapis şoku! Denetimli olarak serbest bırakılan Rüzgar Çetin’in denetim şartlarını ihlal ettiği gerekçesi ile yeniden hapis istemi gündeme geldi. Detaylar haberimizde…

Rüzgar Çetin’den ölümüne neden olduğu polisin ailesine mektup

Rüzgar Çetin hapse mi girecek?

Rüzgar Çetin’in 2011 yılında bir barda karıştığı bir kavgadan dolayı hakkında  “Kasten yaralama” suçundan bir yıl sekiz ay hapis cezası vererek, bu hükmün açıklanmasını geri bırakma kararı vermişti. Bununla birlikte Rüzgar Çetin’e beş yıllık denetim süresi konulmuştu. Çetin, bu dönem içinde herhangi kasıtlı bir suç işlemezse bu cezası düşecekti. Ancak, Rüzgar Çetin olayın iki yıl sonrasında Asmalımescit’te bir kavgaya karışmış ve olay nedeniyle İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanarak “Kasten yaralama ve SMS ile tehdit” suçlarından toplam altı bin lira adli para cezasına çarptırılmıştı. Karar kesinleşti.

Rüzgar Çetin mahkemede kendini savundu

Rüzgar Çetin’in ilk kavgaya karıştığı olayla ilgili mahkemeden aldığı beş yıl denetimli serbestlik, ikinci kavgaya karışarak denetimli serbestlik şartlarını ihlal etmesi ile birlikte bir yıl sekiz aylık hapis cezası yeniden değerlendirildi. İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşen duruşmaya, sanık Rüzgar Çetin de bizzat katıldı. Kendini savunan Rüzgar Çetin, “Mahkemenizde yargılandım. Mahkumiyetimde hükmün açıklanmasının geri bırakılması uygulandığı doğrudur. Bana deneme süresi tanınmıştır. Fakat ben öngöremediğim, sakınamadığım şartlarda işlemediğim bir suçtan mahkum oldum. Orada da kendimi korumak için davrandım. Yoksa deneme süresi iyi halli geçirdim. Pişmanım.” diye konuştu.

Denetimli serbestliği ihlal edince hüküm açıklandı

Mahkeme, ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararını kaldırdı ve daha önceden belirlenen yaralama suçundan verdiği bir yıl sekiz ay hapis cezası hükmünü açıkladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler