Ana SayfaÜnlülerÇırılçıplak videosu yayılan Ciciş'lerden Esra, ilk açıklamasını yaptı!

İlgili Postlar

Çırılçıplak videosu yayılan Ciciş’lerden Esra, ilk açıklamasını yaptı!

Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy’un çırılçıplak olarak çektiği video internet ortamında hızla yaylıdı. Esra Ersoy, gündeme bomba gibi düşen konu hakkında ilk açıklamasını yaptı. Detaylar haberimizde…

Ciçişler’in kavgasından “Çıplak Video” çıktı! Videoya ve konuştuğu kişiye inanamayacaksınız!

Tüm Türkiye’nin Ciciş kerdeşler olarak tanıdığı Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerden Esra’nın çıplak videosu ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde iki kardeşin kavga etmesinin nedenleri araştırılırken, kavganın altında yatan nedenler, Esra’nın çıplak çektiği videoda sinyalini verdi.

Ciciş Kardeşler’in Esra’sından çıplak video

Esra Erosy’un ortaya çıkan videosunda, çırılçıplak olduğu dikkat çekerken, ünlü iş adamı Hacı Sabancı olduğu düşünülen kişiye özel çekmiş olduğu ve özel isteklerde bulunduğu dikkat çekti. Esra Erosy, videoda “Hacı, bir şey söyleyeceğim. Biz senle ilk tanıştık değil mi? Ondan sonra Ceyda girdi aramıza değil mi? Hep böyle yapıyor değil mi?” diyor. Ayrıca, Hacı Sabancı olduğu düşünülen kişiye sitem edip, ünlü bir markadan bileklik istediği ve “Nerede o günler? Beni Boston’a, Londra’ya çağırırdın, ne oldu şimdi?” diye de ekliyor.

Esra Ersoy’un çıplak videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz

Habercilik ilkelerimiz gereği videoyu tam şekilde yayınlayamıyor, videoda geçen ifadeleri tam olarak aktaramıyoruz.

Çok kötüyüm, kim yaptıysa cezasını çekecek

Cicişler’den Esra Ersoy’un gündeme bomba gibi düşen çıplak videosunun ardından beklenen açıklama geldi. Video hakkında ne açıklama yapacağı merakla beklenen Ciciş Esra Ersoy, “Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim. Avukatımla görüşme halindeyim. Görüntülere acilen tedbir kararı getirtiyorum. Bu görüntüleri kim yaydıysa cezasını çekecek.” dedi.

Ciciş kardeşler Esra ve Ceyda Ersoy, geçtiğimiz günlerde büyük bir kavga etmişlerdi. Komşuların polis ekiplerini çağırması ile ayrılan kardeşler, hafif yaralanarak civardaki özel bir hastaneye götürülmüşlerdi. Olayın yankıları devam ederken, kardeşlerden Esra Ersoy’ın internete sızan çıplak videosu şoke etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler