Ana SayfaÜnlülerÖz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu şimdi yandı! Tam kurtuldum derken o...

İlgili Postlar

Öz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu şimdi yandı! Tam kurtuldum derken o peşini bırakmadı…

Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile ensest ilişki yaşadığı için yargılanan ve davadan beraat eden sunucu Murat Başoğlu rahat bir nefes almıştı. Ancak, hiç beklemediği bir anda her şey yeniden başladı. Savcı Fatma Atasoy, davadan beraat eden Burcu Başoğlu ve Murat Başoğlu’nun cezalandırılmasını talep etti. Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu’nu zor günler bekliyor. Detaylar haberimizde…

Öz yeğeniyle birlikte olan Murat Başoğlu’nun beraat gerekçesi ortaya çıktı. Gerekçe şoke etti!

Murat Başoğlu ve yeğenine kötü haber

Ünlü sunucu Murat Başoğlu ve öz yeğeni Burcu Başoğlu, geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’da denizin ortasında demirledikleri teknede açık açık ilişkiye girmişlerdi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından haklarında dava açılmış ve yargılanmaya başlamışlardı. Görüntülerdeki kişilerin kendileri olmadığını iddia etmelerine rağmen, yapılan incelemelerin ardından gerçek ortaya çıkmış, Murat Başoğlu ve öz yeğeni Burcu Başoğlu’nun ensest ilişki yaşadıkları kanıtlanmıştı.

Murat Başoğlu kimdir?

Beraat etmişlerdi

9 Mart günü Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu, bilirkişi ve keşif raporuna göre; olayın gerçekleştiği yerin en yakın yerleşim yerine 1380 metre uzaklıkta , fotoğrafın çekildiği yerin de olayın gerçekleştiği yere 600 metre uzaklıkta olması gerekçesiyle beraat etmişlerdi.

Savcı itiraz etti

Ancak, savcılık beraat kararına itiraz etti. Savcı Fatma Atasoy, Murat Başoğlu ve Murat Başoğlu beraatine gerekçe gösterilen ‘aleniyet’ unsurunun ‘görülmeyi’ değil; ‘görülebilir olmayı’ kastettiğini ifade ederek dava konusu eylemin ‘ensest’ olduğunu vurguladı ve olayın gerçekleştiği nokta itibariyle çevredeki teknelerden rahatlıkla görülebileceğini ifade etti. Ayrıca, görülebilirlik durumunun nüfusun ve teknelerin daha azaldığı 26 Şubat ayında yapılan keşfe göre değil de; nüfus ve tekne yoğunluğunun fazla olduğu 28 Temmuz günü (olay günü) şartlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Savcı, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu için verilen beraat kararının bozulmasını ve sanıkların cezalandırılmasını talep etti.

Kabuslar geri döndü

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu ile geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’da teknede ilişkiye girmişti. Olay büyük yankı uyandırmış, haklarında dava açılmıştı. Ancak, ‘aleniyet unsuru’ oluşmadığı gerekçesiyle beraat etmişlerdi. Şimdi, kabusları yeniden başlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler