Ana SayfaDizilerSurvivor 2018 49. bölüm fragmanı! Yine bir yarışmacı sakatlandı!

İlgili Postlar

Survivor 2018 49. bölüm fragmanı! Yine bir yarışmacı sakatlandı!

Survivor 2018’in bu akşam ekrana gelen 49. yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Fragmanda, yeni bölümde heyecanın dozunun arttığı dikkat çekti. Ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için mücadele ederken, oyun sırasında bir yarışmacı sakatlandı. Son zamanlarda sık sık sakatlanmaların yaşandığı yarışmada, bir yarışmacı daha Survivor’a veda mı edecek? İşte detaylar…

Survivor Cumali hakkında inanılmaz iddia: Cumalinin en büyük hatası!

Survivor yeni bölümden detaylar

Survivor macerası kaldığı yerden devam ederken, ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları bu akşam ödül oyunu için mücadele edecekler. Survivor 2018’in bu akşam ekrana gelecek olan 49. yeni bölümünün fragmanında dikkat çeken detaylar göze çarpıyor.

Survivor’da Merve sakatlandı! Yarışmadan ayrılıyor mu?

Survivor’da bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde oynanacak ödül oyununda, ünlüler takımında Merve sakatlanıyor. Oyun sırasında parkurda dizini sert şekilde vuran Merve Aydın, dizinden sakatlandı. Merve’nin acı içinde attığı çığlıklar adayı inletti. Oyun alanında hazır bulunan sağlık ekiplerinin hemen müdahale ettiği Merve Aydın’ın sakatlığının detayları, sağlık durumu ve yarışmaya devam edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde açıklanacak.

 

Merve Aydın kimdir?

Survivor’da sakatlanarak ada hayatına veda eden son isim, Berna olmuştu. Oyun sırasında sakatlanan Berna dizindeki çatlak nedeniyle Survivor’dan ayrılmıştı.

Cumali’nin ayrılığına Hakan Hatipoğlu’ndan ilginç yorum

Survivor’da gönüllüler takımında mücadele eden Cumali Akgül’ün elenişinin yankıları devam ediyor. Gönüllülerden Hakan Hatipoğlu, Cumali’nin elenişi ile ilgili yaptığı açıklamada “Cumali’nin gitmesinin takıma güç kattığını düşünüyorlar. Açıkçası ben de böyle düşünüyorum.’ diye konuştu.

Survivor Cumali Akgül kimdir?

Turabi Çakıran’dan Cumali yorumu

Hakan Hatipoğlu’nun ilginç değerlendirmesinin ardından yorum yapanlardan biri de Turabi oldu. Turabi, Cumali’nin gidişiyle ilgili “Bizi zorlayacaklar ama deviremeyecekler. ‘Cumali’yi komple gönderirsek ünlüler takımını ezeceğiz’ dediler. Şimdi burada kaldık.” dedi.

Survivor 2018 49. yeni bölüm fragmanı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler