Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Çiftine Evlilik Yaramadı!

İlgili Postlar

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Çiftine Evlilik Yaramadı!

Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, evlendiklerinden beri kariyerlerinde eskisi gibi parlayamadıkları dönemler yaşayarak, dikkatleri üzerine çekiyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi final mi yapıyor?

Sinem Kobal kimdir?

2016 yılında dünya evine giren başarılı oyuncular Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun son dönemlerdeki kariyer düşüşleri oldukça dikkat çekti. Ünlü çiftin, evlendiklerinden beri başladıkları hiçbir proje yolunda gitmedi ve çoğu da hüsranla sonuçlandı. Hal böyle olunca da ikilinin, kariyerlerinde inişe geçtikleri gözler önüne serildi.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

İddialara göre Sinem Kobal’ın, son olarak ‘Romantik Komedi 3’ adlı sinema filminin kadrosunda yer almayacağı gündeme gelince, yaz ayları için şimdiden form tutmaya çalıştığı söyleniyor.

Sinem Kobal Kadrodan Çıkarıldı…

Sinem’in yüzünden düşen bin parça!

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre;

İki yıl önce, Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda’da nikah masasına oturan ancak o tarihten bu yana kariyerinde ciddi düşüş yaşayan Sinem Kobal’ın yüzünden düşen bin parça…Evlendikten sonra magazin basınıyla adeta arasına duvar örüp ağzına kilit vuran oyuncu, önceki gün Etiler’deki bir selülit ve cilt bakım merkezindeydi. Yaz için şimdiden kolları sıvayıp erkenden hazırlıklara başlayan Kobal, yaptırdığı bakım sonrası objektiflere yansıdı. Her zaman olduğu gibi yine ağzını bıçak açmayan oyuncu, ‘kariyeri düşüşte olduğu için oyunculuğu bırakıp moda işine gireceği’ iddialarını duymazdan geldi. Basın mensuplarının soruları nedeniyle güzel oyuncu Kobal’ın keyfinin kaçtığı ve cipine binerek gözlerden kaybolduğu” ifade edildi.

İlber Ortaylı’dan Kenan İmirzalıoğlu yorumu!

Kenan İmirzalıoğlu eski kalıpları yıktı!

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ise bu sezon, TV tarihindeki en dev prodüksiyonlardan birisi olan Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde rol aldı. Şimdiye kadar “hangi yapımda rol alsa tutar” dediğimiz, TV ekranlarında özel bir duruşu olan ünlü oyuncu, izleyicilerde oluşan tüm kalıpları yıktı. Son dizisiyle de hem hayal kırıklığına uğradı hem de uğrattı. Dizinin yayından kaldırılmasına karar verilmesi ise en çok, başarılı oyuncunun kariyerine zarar verdiği yönünde algı oluşturdu.

Kenan İmirzalıoğlu’ nun Alacağı Ücret Tartışması

Ne şanssızlıktır ki Kenan İmirzalıoğlu; son iki yıldır, kendisi kadar iddialı bir oyunculuk geçmişi olmayan isimlerden bile geri kaldı. “Karadayı” dizisindeki rol arkadaşı olan Ulaş Tuna Astepe, bu sezon Sen Anlat Karadeniz’de fırtınalar estirirken, İmirzalıoğlu ise Sultan Mehmed Han gibi bir rolle hem de dizi setinde her istediği yapıldığı halde, düş kırıklığına uğradı. Ayrıca, rol aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ise sadece eleştirilerle anıldı. Ne yazık ki “Kenan İmirzalıoğlu’nun tüm dizilerinin tutacağına dair” yargılar yerle bir oldu.

Bakalım; başarılı oyunculara, önümüzdeki günler neler vadedecek…

Ünlü gazeteci, Mehmed Bir Cihan Fatihi’ni yerin dibine soktu! “Kızılca kıyamet kopacak!”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler