Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSinem Kobal Kadrodan Çıkarıldı...

İlgili Postlar

Sinem Kobal Kadrodan Çıkarıldı…

Güzel oyuncu Sinem Kobal, meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra rol ücretine zam yapmıştı. Kobal’la ilgili yapılan iddialara göre; “Romantik Komedi 3” filmi için teklif edilen role, 1 milyon lira istemesi üzerine projeyi elinden kaçırdığı öğrenildi.

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal’a büyük şok!

2016 yılında, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra fiyat tarifesini yükselten güzel oyuncu Kobal’ın, bu nedenle kendisine gelen iş tekliflerinin de azaldığı öğrenildi. Reklam ve sinema filmlerinden gelen tekliflerin azalmasına rağmen tarifesini düşürmeyen 30 yaşındaki güzel oyuncu, eline gelen bir fırsatı daha kaçırdı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ı mekana almadılar!

Yapım şirketi fiyatı yüksek buldu, kadro dışı oldu!

Takvim gazetesinden aldığımız habere göre; güzel oyuncu Kobal, geçtiğimiz aylarda ilk iki filmde olduğu gibi ‘Romantik Komedi 3’ün kadrosunda da yer alacağını duyurmuştu. Rol ücreti olarak astronomik rakamlarda ısrar eden oyuncunun, yapım şirketinden tam 1 milyon lira talep etmesi üzerine, film kadrosundan çıkarıldığı iddia ediliyor. Ayrıca filmin senaryosunun güncellendiği de söylentiler arasında bulunuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler