Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMurat Yıldırım'ı Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

İlgili Postlar

Murat Yıldırım’ı Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım, Özbek yapımı yeni sinema filmi ‘Scorpion’ ile kameralar karşısına geçti. Yıldırım, Psikolojik- Gerilim türündeki yeni sinema filminin çekimlerinin de yapıldığı Özbekistan’ın Buhara kentindeki basın toplantısında, sevenleriyle buluştu.

Çekimleri; Özbekistan, Fas ve Rusya’da Yapıldı

Oyuncu Murat Yıldırım, Özbek yönetmen Muhlisa Azizova’nın, ‘Scorpion’ adlı psikolojik- gerilim filminde rol aldı. İki kardeşin hayat hikayesini anlatan filmin çekimleri; Özbekistan, Rusya ve Fas’ta gerçekleştirilirken, Yıldırım’ın rol aldığı sahneler ise Özbekistan’ın Buhara kentinde çekildi.

Murat Yıldırım Kimdir?

Scorpion: Uluslararası cinayetlerin işlendiği bir film

Geçtiğimiz hafta, filmin Özbekistan’daki basın toplantısına katılan Yıldırım, rol aldığı Scorpion adlı film hakkında açıklama da yaparak “Uluslararası cinayetlerin işlendiği bir film, senaryonun yazılış biçimi beni etkiledi. Filmi Cannes’da ödül almış genç bir yönetmen çekti. Burada olmam için şartlar hazırdı. Filmdeki aktörler uluslararası üne sahip. Dört beş aktörle sahnem vardı, hepsiyle de iyi anlaştım. Güzel bir iş oldu.” şeklinde açıklama yaptı.

Özbekistan’da ciddi bir hayran kitlesi var

Başarılı oyuncunun, Özbekistan’da ciddi bir hayran kitlesi bulunuyor. Bu konu hakkında da yorum yapan Yıldırım; “Türkiye’deki Özbek arkadaşlardan, rol aldığım dizilerinin burada da izlendiğini biliyordum” dedi.

Murat Yıldırım, baba olacağı haberlerine yanıt verdi!

“Sunuculuk, oyunculuktan daha zor”

ATV’de ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasını da sunan Yıldırım, “Sunuculuk daha zor. Orada her şeyi kontrol etmeniz gerekiyor. Oyunculukta işinizi samimiyetle yapmanız yetiyor. Sunuculukta hem samimi olmak hem de herkese eşit yaklaşmak gerek” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler