Ana SayfaÜnlülerÇukur'un Sena'sından Öpüşme Sahnesi Açıklaması

İlgili Postlar

Çukur’un Sena’sından Öpüşme Sahnesi Açıklaması

Bu sezon Çukur dizisinde Sena karakteriyle seyircinin karşısına çıkan ve beğenilen güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, dizideki öpüşme sahneleriyle epeyce gündeme geldi. Deniz, çok konuşulan öpüşme sahneleriyle ilgili açıklama yaparak “Dizideki öpüşme sahnelerinde çok gerildim” dedi.

OKB (Takıntı) Rahatsızlığım Var

Çukur dizisinde Yamaç’ın eşi Sena’yı oynayan Dilan Çiçek Deniz, Obsesif Kompülsif Bozukluğu (OKB-takıntı rahatsızlığı) olduğunu söyleyerek, “Başladığım şeyi bitirmeden rahat edemiyorum” dedi.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz’i Dizideki Öpüşme Sahnelerinden Dolayı Sevgilisi Terk Etti!

Öpüşme sahneleri YouTube’da 5 milyonun üzerinde izlendi

Oyuncu Dilan Çiçek’in, dizide Aras Bulut İynemli ile öpüştüğü sahneler, YouTube’da 5 milyonun üzerinde izlendi. Bu sahnelerin çekiminde çok gerildiğini söyleyen Deniz, “İlk defa öyle bir sahnem oldu. Ama Aras ve yönetmenimiz bana çok yardımcı oldular. İnsanlar eleştirse de bunlar gerçek hayatta herkesin yaşadığı şeyler şeklinde açıklama yaptı.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

“Kadın olarak yaşamak, ünlü olunca daha da zor”

Hürriyet’ten Hakan Gence ile yaptığı röportajda; ünlü oyuncu Deniz, kadın olarak yaşamanın ünlü olunca daha da zor olduğunu söyleyerek, “Özellikle son zamanlarda neredeyse her hafta beni biriyle yazdılar. Önceleri ‘Göz önündesin, yapacağın bir şey yok’ diye düşünürdüm. Ama haberlerin dili o kadar seksistti ki… Göz önünde olduğum için değil, kadın olduğum için bana karşı o dilin kullanıldığını anladım” ifadelerini kullandı.

Hollywood’da çalışmak istiyor

Çukur’dan sonra Hollywood’da da çalışmak istediğini de ifadelerine ekleyen güzel oyuncu, “Orada bir ajansa kaydoldum. Çalışma iznimi aldım. Bu yaz deneme çekimlerine gireceğim” dedi.

Furkan Andıç “Bana güven veriyor, şefkatli ve zeki”

Bir süredir oyuncu Furkan Andıç’la sevgili olan Dilan, erkek arkadaşı için, “Bana güven veriyor, şefkatli ve zeki” ifadesini kullandı.

Dilan Çiçek Deniz ile Sevgilisi Furkan Andıç Hamamın Kadınlar Bölümünden Çıkarken Yakalandı

Dilan Çiçek Deniz: Vücudumu Morartıp…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler