Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz'i Dizideki Öpüşme Sahnelerinden Dolayı Sevgilisi Terk Etti!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’i Dizideki Öpüşme Sahnelerinden Dolayı Sevgilisi Terk Etti!

Dilan Çiçek Deniz rol aldığı “Çukur” dizisinde rol arkadaşı Aras Bulut İynemli ile canlandırdığı öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisi tarafından terk edildi.

Deniz:”Sahnelerde abartılacak kadar bir şey yok.” Demişti!

Güzel oyuncu Deniz, Show TV’nin sevilen dizisi “Çukur” da başrol arkadaşı Aras Bulut İynemli ile canlandırdığı ateşli öpüşme sahneleriyle, epeydir gündemdeydi. Hatta geçtiğimiz hafta, bu konuyla ilgili olarak da “Sahnelerde abartılacak kadar bir şey yok.” Diyerek açıklamalar yapmış ve Aras ile aynı dizide rol almaktan mutluluk duyduğunu da ifadelerine eklemişti.

 

“Çukur” Dilan Çiçek ile Sevgilisinin Arasını Açtı!

Dilan Çiçek Deniz için canlandırdığı rollerde abartılacak bir şey olmasa da güzel oyuncunun sevgilisinin, ilişkilerini bitirme nedeninin dizideki öpüşme sahneleri olduğu söyleniyor.

Dilan Çiçek; kendisinden 15 yaş büyük olan sevgilisi Okan Can Yantır ile iki yıldır birlikteydi. Güzel oyuncu bir röportajında, sevgilisiyle ilgili olarak; “Çok zeki. Her konu hakkında bilgisi var. Ondan çok şey öğreniyorum. Dört dil biliyor. Aranızdaki 15 yaş fark önce problem olur sanıyorum ama kafamı açtı ve hayata farklı pencereden bakmamı sağladı.” Şeklinde açıklama yapmıştı. Fakat “Çukur” dizisi aralarını açmış gibi görünüyor. Okan Can Yantır’ın, oyuncu sevgilisinin canlandırdığı sahneleri hazmedemediği ve Dilan Çiçek’i terk etmesine neden olduğu, yapılan açıklamalar arasında bulunuyor.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Aras Bulut İynemli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler