Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz ile Sevgilisi Furkan Andıç Hamamın Kadınlar Bölümünden Çıkarken Yakalandı

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz ile Sevgilisi Furkan Andıç Hamamın Kadınlar Bölümünden Çıkarken Yakalandı

Dilan Çiçek Deniz ile Sevgilisi Furkan Andıç geçtiğimiz gün düzenlenen Burak Deniz’in doğum günü partisine katıldı. Hamamda düzenlenen doğum günü partisinde, dışarıda basın mensuplarının olduğunu öğrenen Dilan Çiçek ile sevgilisi Andıç, hamamın kadınlar bölümünden çıkış yapsalar da muhabirlere yakalandılar.

‘Bizim Hikaye’ dizisinin “Barış’ı” ve başrol oyuncusu Burak Deniz; geçtiğimiz gün, Cağaloğlu Tarihi Hamam’ında, 28’inci yaş günü için bir parti tertip etmişti. Hamamda düzenlenen doğum günü partisine davetli olan güzel oyuncu Dilan, partiye yeni sevgilisi Furkan Andıç’la katıldı.

İlk Kez El Ele Görüntülendiler!

Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Furkan Andıç, partideyken dışarıda muhabirlerin olduğunu öğrenince, hamamın kadınlar bölümünden çıkış yapsalar da muhabirlere yakalandılar. Ünlü çift ise ilk kez el ele görüntülendi.

Çiftlerden “Çok yorgunuz” Açıklaması!

Hamamdan el ele çıkan ünlü ikili, taksiye binerek Furkan Andıç’ın Moda’daki evinde gitti. Apartman önünde görüntülenen çift, “İnanın çok yorgunuz. Sabah kalkıp setlere gideceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler