Ana SayfaDedikoduBergüzar Korel Hakareti Affetmedi, Dava Açıyor!

İlgili Postlar

Bergüzar Korel Hakareti Affetmedi, Dava Açıyor!

Bergüzar Korel Takipçisinin Hakaretini Affetmedi, Dava Açıyor!

Çocuklara yönelik cinsel istismarın giderek artmasına daha fazla dayanamayan tüm ünlüler ayağa kalktı. Sosyal medya hesaplarından çeşitli yazılan paylaşarak takipçilerine durumun ciddiyetini anlatmak isteyen sanatçılar bir hayli çoğunlukta. Sosyal medya hesabını sadece iş için kullanan Bergüzar Korel’de sessiz kalmayarak bu konuyla alakalı “çocuklarını susturmayın” dediği iki video yayınladı.

Takipçisi Videonun Altına Oldukça Çirkin Sözler Yazdı

“Çocuğa yönelik cinsel istismar”a dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir video yayınlayan oyuncu Bergüzar Korel’in videosunu tüm arkadaşları destekledi ve oldukça çok izlenme aldı. Hatta bir çok ünlü Bergüzar Korel’in sözlerine katıldığını söyleyerek videosunu kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Bergüzar Korel’in eşi Halit Ergenç de karısının bu videoyu atarak çok doğru bir hareket yaptığını “Bergüzar bu paylaşımı ile çok doğru bir şey yaptı, ben de onun arkasındayım.” sözleriyle destek oldu. Fakat bu paylaşımının ardından kendisine hakaret eden “bi.rte.k.galatasaray” isimli Instagram kullanıcısını affetmedi. Korel’e son derece çirkin ve ağır hakaretler ettiği, ahlaksızlıkla suçladığı belirtildi. Paylaşım yapılan hesabın “bi.rte.k.galatasaray” gibi gerçek olmayan bir isimle kullanıldığı, şüphelinin profil resminden tespitinin mümkün olmadığı ifade edildi.Konuyla alakalı kamu davası açılacak.

İşte Bergüzar Korel’in Desteklenen Konuşması

https://www.youtube.com/watch?v=6gX5MYtewgg

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler