Ana SayfaDedikoduGül Sunal Müstakbel Dünürüyle Yan Yana

İlgili Postlar

Gül Sunal Müstakbel Dünürüyle Yan Yana

Gül Sunal Müstakbel Dünürüyle Yan Yana

Gül Sunal, ‘Gölge Feslikannarı’ isimli tek kişilik tiyatro oyununu Beşiktaş Kültür Merkezi’ndeki Çaba Derneği’nde gerçekleştirdi. Ali Sunal annesini izlemek için oyuna sevgilisi ve müstakbel kayınvalidesi ile geldi. Gül Sunal müstakbel gelini için “Nazlı’yı çok seviyorum benim için değerlidir” yorumunda bulundu.

Ali Sunal Tekrar Dünya Evine Girmene Hazırlanıyor

2011 yılında ilk evliliğini oyuncu meslektaşı Gökçe Bahadır ile gerçekleştiren ancak sekiz ay sonra boşanan Ali Sunal ikinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Ali Sunal’ın sevgilisi Nazlı Kurbanzade ile nişanladığı haberleri magazin gündeminde konuşulmuştu. Fakat Gül Sunal, Duymayan Kalmasın adlı programa bağlanarak “Nişanlanmadılar ama ilişki doğru. Müstakbel gelinimizle tanıştık. Beraberlikleri evliliğe doğru gidiyor.” diyerek nişanlanma haberlerini yalanladı.

Bir projede birlikte çalışırken iş arkadaşlığı aşka dönüşen Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade’nin düğünü yaz aylarında olabileceği gibi söylentiler var. Fakat çift bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmadılar.

Dünürler Yan Yana

Rahmetli Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal’ın ‘Gölge Feslikannarı’ adlı oyununa izlemeye Ali Sunal, Nazlı Kurbanzade ve Ali Sunal’ın müstakbel kayınvalidesi Şehnaz Kurbanzade’yle geldi. Oyunun gelirinin Elazığ’da bir okul için bağışlanacak olması da ayrı bir önem katıyordu. Gül Sunal, müstakbel gelini Nazlı Kurbanzade için “Nazlı benim için çok değerlidir. Aramızda gelin kaynana değil de, anne-kız ilişkisi var. Onu çok seviyorum’’ yorumunu yaptı.

Gül Sunal Müstakbel Dünürüyle Yan Yana
Gül Sunal Müstakbel Dünürüyle Yan Yana

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler