Ana SayfaDedikoduZor günler yaşayan Ebru Gündeş, kendini eve kapattı. Botoksunu bile evinde yaptırıyor!

İlgili Postlar

Zor günler yaşayan Ebru Gündeş, kendini eve kapattı. Botoksunu bile evinde yaptırıyor!

Eşi Reza Zarrab nedeni İle sıkıntılı günler yaşayan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş kendisi eve kapattı. Gündeş, sahne programları dışından evden dışarıya adım atmıyor. Öyle ki, botoksunu bile evinde yaptırıyor. Detaylar haberimizde…

Ebru Gündeş kendisi eve kapattı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’ın iki yıl önce Amerika’da tutuklanmasının ardından sıkıntılı günler yaşamaya başlamıştı. Yaşadığı zorlu günleri bir türlü atlatamayan Ebru Gündeş, sahne programları dışında evinden dışarıya adımını bile atmıyor. Hiçbir etkinliğe ya da organizasyona katılmayan Gündeş, buna rağmen alışveriş ve bakımından geri kalmıyor.

Kıyafetleri evine getirtiyor

Sahne programları dışında kendini eve kapatan Ebru Gündeş’in, alışveriş yapacağı markaların ürünlerini evine getirtip seçim yaptığı iddia edildi.

Botoks ve bakımı için doktoru evine geliyor

Bakımını da ihmal etmeyen ünlü şarkıcının botoks, dolgu ve vitamin iğneleri gibi işlemleri yaptırmak için doktorunu evine getirttiği iddia edildi.

Eşi Reza Zarrab’ın iki yıl önce Amerika’da tutuklanmasının ardından zor günler yaşamaya başlayan Ebru Gündeş, Kanlıca’daki yalısında oturmaya devam ediyor.

Ebru Gündeş kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler