Ana SayfaDedikoduKate Middleton, Kınayla Dövme Yaptırdı

İlgili Postlar

Kate Middleton, Kınayla Dövme Yaptırdı

Kate Middleton, Kınayla Dövme Yaptırdı

İngiltere tahtının ikinci varisi olan Prens William geçtiğimiz gün eşi ile beraber bir kültür merkezi açılışına gitti. Açılışta herkesle ilgilenen Kate Middleton’un samimi görüntüleri oldukça beğenildi. Öyle ki, Kate Middleton el sanatlarını incelediği sırada kendisine hint kınası ile dövme yaptırdı.

Hint Kınası ile Geçici Dövme Yaptırdı

İngiltere tahtının ikinci varisi olan Prens William eşi ile birlikte bir kültür merkezinin açılışına katıldı. Cambridge Dükü ve Düşesi, itfaiye istasyondan sanat ve kültür merkezine dönüştürülen kamu alanında çeşitli temaslarda bulundu, dans ve tiyatro performansları izledi. Samimi görüntüleri ile herkesin içini ısıtan Kate’nin 850 TL değerinde giyindiği çiçekli elbisesi ve trençkotu oldukça beğenildi.

Herkesle tek tek ilgilenen Kate Middleton, Asya ve Ortadoğu göçmenlerinin yaptığı çalışmaları dikkatli bir şekilde inceledi. Çok beğendiği her halinden belli olan Kate Middleton içlerinden birinin kendisine hint kınasıyla bir dövme yapıp yapamayacağını sordu.18 yaşındaki Shajida Begüm, isimli genç kadın, yedi aylık hamile Düşes’in sağ bileğine kınayla bir çiçek deseni çizdi.

Kate Middleton, Kınayla Dövme Yaptırdı
Kate Middleton, Kınayla Dövme Yaptırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler