Ana SayfaDedikoduVolkan Konak'ın Sahne Aldığı Bara Saldırının Arkasından Ne Çıktı?

İlgili Postlar

Volkan Konak’ın Sahne Aldığı Bara Saldırının Arkasından Ne Çıktı?

Volkan Konak’ın Sahne Aldığı Bara Saldırının Arkasından Ne Çıktı?

Ünlü şarkıcı Volkan Konak’in geçtiğimiz akşam sahne aldığı mekanda yaşanan silahlı saldırı gündeme bomba gibi düşmüştü. Saldırının arkasından ne çıkacağı merak konusuydu. Saldırının nedeni ne? Volkan Konak ile alakası var mı? Detaylar haberimizde…

Saldırının Arkasından Haraç Çıktı!

Volkan Konak’ın çıktığı mekân sahibinin yeğeni olduğu öğrenilen İsmail Çakıroğlu’nun istediği parayı alamayınca senaryo kurup yanına aldığı Seyfi Dinç ile mekânı basmaya çalıştığı, baskın sırasında karşısında mekânın güvenlik görevlilerini görünce de sorunu sanatçı Volkan Konak’ın üzerine devirerek işin içinden çıkmaya çalıştığı tespit edildi.İsmail Çakıroğlu emniyette verdiği ifadede “mekân sahibi ile aramızda sorun vardı, onun için yaptık” açıklamasını yaptı.

Volkan Konak, sahnede şarkı söylerken, barın kapısına özel aracıyla yanaşan İsmail Çakıroğlu yanındaki Seyfi Dinç ile araçtan inip yanına aldığı pompalı tüfekle bara girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle karşılaşınca yanında bulunan tüfekle bir el bara doğru ateş eden İsmail Çakıroğlu, bu sefer güvenlik görevlilerinin sert müdahalesiyle karşılaşınca barın sahibi olan amcası Nazif Çakıroğlu’na hitaben “Vatan haini Volkan Konak’ı niye sahneye çıkardınız” diyerek bağırdı.

Volkan Konak'ın Sahne Aldığı Bara Saldırının Arkasından Ne Çıktı?
Volkan Konak’ın Sahne Aldığı Bara Saldırının Arkasından Ne Çıktı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler