Ana SayfaDedikoduEfe Duru Sessizliğini Bozdu! Gökçe Bahadır İle Ayrılığı Hakkında İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Efe Duru Sessizliğini Bozdu! Gökçe Bahadır İle Ayrılığı Hakkında İlk Kez Konuştu!

İş adamı Efe Duru 2.5 ay önce, oyuncu Gökçe Bahadır ile ayrılmalarıyla gündeme geldi. Son günlerde ise güzel oyuncu Bahadır’ın, bu sezon oynadığı “Ufak Tefek Cinayetler” dizisindeki rol arkadaşı Mert Fırat’la yakınlaştığı gerekçesiyle, Efe Duru ile olan ilişkisini sonlandırdığı iddia ediliyor!

Turizmci iş adamı Efe Duru ile Gökçe Bahadır’ın 2016 yılının ekim ayında başladıkları ilişkileri, 2.5 ay önce sona ermişti. Güzel oyuncu Bahadır, ayrılık açıklaması olarak; “Ne saçma şey. Anlaşamadık ve karşılıklı saygı çerçevesinde ayrılma kararı aldık” ifadelerini kullanmıştı. O dönemler pek bir açıklama yapmayan ünlü iş adamı, son günlerde Mert Fırat nedeniyle; Gökçe Bahadır’la ayrıldıkları yönünde haberler yapılınca sessizliğini bozdu.

Efe Duru: “Ayrılığımızın Mert Fırat’la alakası yok!”

Çapkın iş adamı Efe Duru, ayrılık sonrası Magazin D’ye konuştu ve ayrılık nedeniyle ilgili ilk kez açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde; bir AVM’de karşılaştıkları iddia edilen eski aşıkların, birbirlerini tanımamazlıktan geldikleri ve selamlaşmadıkları ortaya çıktı.

Basın mensuplarının Duru’ya “Gökçe Bahadır ile karşılaşmışsınız?” demesi üzerine yakışıklı iş adamı, “Yalan ya, hiç hiç! Alakamız yok, görmedim bile” şeklinde yanıt vermesi dikkat çekti. Ayrıca; oyuncu Bahadır’la ayrılık sebebinin, Mert Fırat’la ilgili olup olmadığı sorulduğunda ise “Mert Fırat’ın ayrılığımızla alakası yok. O haberler yalan. Anlaşamadık ayrıldık, sadece bu… Çıkan haberler doğru değil” şeklinde yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Mert Fırat’ı; sevgilisi Hande Doğandemir‘in “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinde, Gökçe Bahadır ile yakınlaştığı sahneler yüzünden terk ettiği haberleri gündeme gelmişti.  Efe Duru’nun ve Gökçe Bahadır’ın ayrılık sebepleri de bu nedenle son günlerde şüphe uyandırdı ve acaba mı? Dedirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler