Ana SayfaKimdirEfe Duru Kimdir? Gökçe Bahadır'ın Eski Sevgilisi Efe Duru kimdir?

İlgili Postlar

Efe Duru Kimdir? Gökçe Bahadır’ın Eski Sevgilisi Efe Duru kimdir?

İş adamı Efe Duru kimdir? Gökçe Bahadır’la olan ilişkisi geçtiğimiz günlerde sona eren Efe Duru kimdir? Magazin gündeminde, sıklıkla yaşadığı aşklarla yer alan Efe Duru kimdir? Son zamanlarda, güzel oyuncu Gökçe Bahadır ile olan ilişkisiyle, kim olduğu merak edilen sosyetik iş adamı Efe Duru kimdir? Efe Duru kaç yaşındadır? Nerelidir? İşte; ünlü iş adamı ile ilgili merak edilenler…

Efe Duru kimdir

Turizmci iş adamı Efe Duru, İstanbul’da doğmuştur. 1.80 cm boyunda ve kahverengi gözlüdür. Duru Group&Turizm’in veliahtı ve E.D. Turizm’in sahibidir. Kişisel bilgileriyle ilgili çok fazla bilgiye ulaşılamayan ünlü iş adamı, yaşadığı aşklarla genellikle adından söz ettiriyor.

Efe Duru, magazin gündeminde ilk kez, Fatih Terim kızı Merve Terim’le olan ilişkisiyle adını duyurdu. Sonrasında; Yağmur Zırh, oyuncu Zeynep Beşerler ve Helin Avşar’la aşk yaşamıştır. Özellikle, Helin Avşar’la yaşadığı aşkıyla bir dönem büyük ses getiren çapkın iş adamı; Ekim 2016’dan beri güzel oyuncu Gökçe Bahadır’la olan birlikteliğiyle gündemde kaldı. 2.5 ay önce ise güzel oyuncu Bahadır ile ayrılık kararı almıştır.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler