Ana SayfaDedikoduYeliz Yeşilmen: Konuştukça Batıyorum

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen: Konuştukça Batıyorum

Yeliz Yeşilmen: Konuştukça Batıyorum 

Yeliz Yeşilmen bir süredir eşinin borcu yüzünden icra memurlarının kafesine gelmesiyle magazin gündeminde yer aldı. Bu konu üzerine yorum yapan Yeliz Yeşilmen birkaç cümlesi tepki almasına neden oldu. 

Beni En İyi Demet Akalın, Ece Erken Anlar 

Haciz geldiği iddiasıyla magazin gündeminde konuşulan Yeliz Yelişmen bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı. Yeliz Yeşilmen hakkındaki iddialara cevap verdi.  Güzel manken Yeliz Yeşilmen iddialar için“Restoran eşimin değil babamın üzerine, ben de işletmecisiyim. Her iş adamının yaşayabileceği şeyler bunlar, Mesela Demet Akalın’ın eşi Okan (Kurt) Bey de yaşadı, Ece Erken de yaşadı. Onlar halimi çok iyi anlar. Artık konuşmayacağım, çünkü konuştukça üzülüyor, batıyorum.” Dedi. 

Romanlar Yeliz Yeşilmen’e Tepkili

Yeliz Yeşilmen hakkındaki iddialardan sonra Seda Sayan’ın programına telefonla bağlanmıştı. “Benim arabam 600 bin değil 1 trilyonluk deme ihtiyacını neden hissettiniz?” sorusuna “Benim arabam şu kadar, bu kadar diye ne bir Çingeneliğim ne bir görgüsüzlüğüm var Allah’a çok şükür” cevabını vermişti. 

Yeliz Yeşilmen’in bu sözleri üzerine Roman vekil Özcan Purçu  ‘toplumda ayrımcılığı körüklediğini, önyargıları pekiştirdiğini ve Roman toplumunu görgüsüzlükle özdeşleştirme gafletinde bulunduğunu’ ifade etti. Herkes Yeliz Yeşilmen’den bir özür bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler