Ana SayfaDedikoduBir Sürpriz Boşanma Haberi Daha!

İlgili Postlar

Bir Sürpriz Boşanma Haberi Daha!

Bir Sürpriz Boşanma Haberi Daha!

2016 yılında büyük bir aşk ile dünya evine giren Kalben ve Berkant Ali İncesaraç evliliklerine noktayı koydu. Neden boşandıkları bilinmeyen çiftin sevenleri bu habere çok üzüldü.

Kalben Tanışma Anısını Anlatmıştı

Kalben sesi ile son zamanların en çok dinlenen sanatçıları arasında yer almayı başardı. Sevenleri tarafından sesinin çok beğenildiği ve dinlendirdiği için sürekli özgüler alan Kalben 1,5 yıl evli kaldığı Berkant Ali İncesaraç ile yollarını ayırma kararı aldı. Ayrılma nedeni ise yakın çevresi tarafından şiddetli geçimsizlik olduğu iddia edildi. Fakat taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Kalben, verdiği bir röportajda Berkant Ali İncesaraç için: “Tanıştık ve ilk ayın sonunda birlikte çalışıyorduk. Âşık olduk. Ben yanlışlıkla içki içtim, o yanlışlıkla çay içti. Çok garip bir buluşmaydı ve sonra hiç ayrılmadık. Birbirimizi ve müziğimizi seviyoruz.” açıklamasını yapmıştı. Daha sonra verdiği bir röportajda evliliği hakkında konuşan Kalben,”Ali’yle ikinci yılımızın sonunda evlendik. Ben hayatını birleştirmek için bir insanı öyle yıllarca tanımak gerektiğine inanmıyorum.Birbirini seven herkesin özgürce evlenebilmesinden yanayım. Biz tanıştığımızdan beri birlikte müzik yapıyoruz, birlikte yaşıyoruz. Birlikte albüm yaptık, birlikte şarkı söylüyoruz. Evlilik harika gidiyor yani” demişti.İkilinin yollarını ayırmasına sevenleri oldukça üzüldü.

Bir Sürpriz Boşanma Haberi Daha! Çok Şaşıracağınız Yollarını Ayıran Ünlüler Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler