Ana SayfaDedikoduKadir İnanır'ın Doktoru Sevenlerini Üzecek Haberi Verdi!

İlgili Postlar

Kadir İnanır’ın Doktoru Sevenlerini Üzecek Haberi Verdi!

Kadir İnanır’ın Doktoru: Felç Kalma Riski Var

Beyinde pıhtı atma nedeniyle hastanede tedavi altına alınan usta oyuncu Kadir İnanır’ın doktorundan sevenlerini üzecek haber geldi. Önümüzde ki hafta ameliyata alınacak olan Kadir İnanır’ın doktoru Prof. Dr. Ergun Demirsoy, operasyonun risk taşıdığını söyledi: “Beyne giden bir damar olduğu için felç kalma riski var. Çok dikkat edilmesi lazım.” açıklamasını yaparak usta oyuncunun sevenleri üzdü.

“Elimizden Geleni Yapacağız”

Yaklaşık 15 gündür hastanede tedavi gören usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında beynine pıhtı attığı anlaşılan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır’ın tıkalı damarlarından birine stent takılmış, sanatçının bir diğer tıkalı damar nedeniyle ikinci kez operasyon geçireceği açıklanmıştı. İkinci ameliyat hakkında konuşan Prof. Dr. Ergun Demirsoy Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında sorulan soruları yanıtladı.

Ergun Demirsoy, Kadir İnanır’ın geçireceği operasyon ile ilgili “Yaptığımız tahlillerde beyne giden şah damarında ciddi bir hasar tespit ettik. Daha sonra felç riskiyle karşılaşmaması için o damarı temizleyeceğim. Ancak beyne giden bir damar olduğu için operasyon sırasında da felç kalma riski var. O nedenle çok dikkat edilmesi lazım ama en iyi şekilde halledeceğiz. Ameliyat öncesi tüm hazırlıklar yapıldı. Kadir Bey’i dinlenmesi için evine gönderdik, önümüzdeki hafta ameliyatı gerçekleştireceğiz.” açıklamasını yaptı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler