Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy: “Zaten Golü Yemiş Bir Eleman”

İlgili Postlar

Bülent Ersoy: “Zaten Golü Yemiş Bir Eleman”

Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy, önceki akşam Şişli’de bulunan bir mekanda sahne aldı. Diva Bülent Ersoy, sahne aldığı restoranın kulisinde gazetecilere iki yıldır mahkemelik olduğu Lerzan Mutlu hakkında ağır sözler söyledi.

Mutlu’yu sanatçı olarak görmediğini ifade eden Diva, “Mekânın içine bakın, tıklım tıklım. O kadın burada bırak sahneye çıkmayı kapısından giremez. Bugüne kadar ne okumuş, bundan sonra ne okuyacak. Hangi şarkıyı meşhur etmiş?” diyerek ağır cümlelerle Lerzan Mutlu’ya yüklendi.

“Sesimle Döverim”

Konuşurken sesi titreyen Ersoy, “Zaten golü yemiş bir eleman” deyip ekledi: “O geçenlerde benim masama gelip çantamla fotoğraf çektirmişti. Uyarılarıma rağmen silmedi. İstediğin kadar kıvır fark etmez. Böyle insanlar benim muhatabım bile olamaz. Çünkü ben sesimle döver bilgimle gömerim.” Lerzan Mutlu geçen hafta, “Meraktan elime aldığım çantanın dava dosyasına girmesine inanamadım. Demek ki yaşça büyükler ne kötülük yapmış olursa olsun selam vermemek lazımmış” demişti.

Olay Nasıl Gelişti?

Geçirdiği rahatsızlık sonrasında Ulus Liv Hospital’da tedavi gören Oya Aydoğan’ı ziyareti sırasında gazetecilere Lerzan Mutlu’ya çok kızgın olduğu yönünde açıklamalar yapan Bülent Ersoy, Mutlu hakkında “Oya’nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yoldan laf çakmalar hiç şık değil. hiç yakıştıramadım. Oya çok terbiyelidir. Ona cevap verebilirdi aslında ama vermemiş. Ben çok sinirlendim, çok kızgınım. Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana.Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler