Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz: Vücudumu Morartıp...

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz: Vücudumu Morartıp…

Pazartesi akşamlarının izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi “Çukur”da Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz, Los Angeles’ta aldığı oyunculuğu eğitimini  Instyle Dergisi’nde anlattı. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Amerika’da aldığı oyunculuk eğitimiyle ilgili şaşırtan açıklamalar yaptı. Deniz, röportajda çok yakında kitap çıkaracağının da müjdesini verdi.

Güzel oyuncu, “Bir arkadaşımla ‘Dolores’ adlı oyunu sahneledim. Oyuncu koçumuz her gün ‘Dolores’ olarak sınıfa gelmemi istedi. Ben de her sabah ‘Dolores’ olarak uyandım. Makyajla vücuduma morluklar yapıp, yıpranmış kıyafetler giyerek 08.30’daki derse gittim” dedi.

“(Pippi) Olmak İsterdim”

“Bir roman kahramanı olsaydınız bu hangi karakter olurdu veya olmasını isterdiniz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Küçükken Uspenski’nin ‘Fedor Amca’ kitabındaki traktör olmak isterdim, yemek yiyerek çalışırdı, ben de çok yerdim küçükken. Astrid Lindgren’in ‘Pippi Uzun Çorap’ kitabındaki ‘Pippi’ olmak istedim. Şekerler beslenip, maymunu ve mutfakta beslediği atıyla aklımı çeldiği için. Bir süre çizgili çorapla dolaşmıştım. Hala çocukluğumdaki isteğim devam ediyor.”

Kitap Çıkaracak

Geçtiğimiz yıl ABD’de oyunculuk eğitimi alan, Bilgi Üniversitesi Edebiyat Bölümü mezunu olan ve Instagram hesabından sık sık ünlü yazarların şiirlerini paylaşması dikkat çeken 23 yaşındaki güzel oyuncu Deniz, “Şimdi iki dilde denemeler yazıyorum. Yakında kitap olacak” ifadelerini de kullandı.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler