Ana SayfaÜnlülerFedon'dan çarpıcı açıklamalar: Evlilik kurumu ortadan kalkmalı!

İlgili Postlar

Fedon’dan çarpıcı açıklamalar: Evlilik kurumu ortadan kalkmalı!

Ünlü taverna müziği şarkıcısı Fedon, verdiği röportajda çok ses getirecek çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Evlilik kurumu ortadan kalkmalı, kimse 50 yıl aynı kadınla birlikte olmaya mecbur değil.” diyen Fedon, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. İşte detaylar…

Fedon: Viagraya İhtiyacım Yok

Taverna müziği denince akla ilk gelen isim ünlü şarkıcı Fedon, Posta’ya özel bir röportaj verdi. Ünlü şarkıcı, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fedon ve eşi

Fedon kimdir?

İşte Fedon’un yeni bir tartışma yaratacak gibi görünen o açıklamaları:

72 yaşındayım. Mutlu ama tedirginim. Sağlığım yerinde ama her an her şeyin başıma gelebileceğinin bilinciyle yaşıyorum. Hastalık olsun, yolculuk olsun…

“KARDEŞ KARDEŞ AYRI ODALARDA YATIYORUZ”

İyi bir koca olamadım ama iyi bir eşim. Çocuklarıma çok iyi babalık yaptım. Hiçbir zaman boşanmadık ama eşim artık benim teyzem, kardeşim, annem… Saygım sonsuz. Ölene kadar başımın üstünde yeri. Ama kardeş kardeş ayrı odalarda yatıyoruz. O konuda vicdan azabım büyük ama neye yarar? 17 yaşında almışsın, ömrünü yemişsin… Bu saatten sonra başımda gezdirsem ne fayda? O da ayrı mevzu.

“ÖLÜMÜM BİLE HAVALI OLACAK”

Ölümden korkmam ben. Biliyorum ki çoğu gitti azı kaldı… Ama benim ölümüm bile havalı olacak! Öyle aylarca serumla yatarak ölmek istemem. Hız tutkunuyum. Ya sürat teknesiyle giderken teknem devrilsin ya da motosikletle giderken asfalta çakılayım, küt diye gideyim isterim.

“KADIN TAVLAR ERKEĞİ, ERKEK TAVLADIM SANIR”

Erkek çapkın değildir. Çapkın olan kadındır. Erkek ona eşlik eder. Ben sabaha kadar bir kadına yazayım, çizeyim… O bana yol vermezse hangi kapıdan girebilirim? Bunlar erkeğin yanılsaması. “Çapkınım” deyince güç bende sanıyor. Kadın seni seçmezse bir halt değilsin sen. Kadın tavlar erkeği. Erkek tavladım sanır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler