Ana SayfaÜnlülerMerve Sevi Aylarca Eşinden Şiddet Görmüş!

İlgili Postlar

Merve Sevi Aylarca Eşinden Şiddet Görmüş!

2007’de hayata veda eden Barış Akarsu ile başrollerini paylaştıkları Yalancı Yarim dizisiyle tanınan güzel oyuncu Merve Sevi, eşinden şiddet gördüğünü iddia etti. Geçen yıl Ağustos ayında spor eğitmeni eşi Çalkan Algün ile nikâh masasına oturan oyuncu Merve Sevi’nin boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. İşte iddialardaki detaylar…

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Sevi,  son günlerde özel yaşamıyla gündeme geliyor. Çiftin, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakması bu iddiaları güçlendirmişti.

Merve Sevi ise konuyla ilgili olarak “Ayrılık yok. Sadece Instagram sayfalarımızı kişisel kullanma kararı aldık” açıklamasını yapmıştı.Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Olayın ardından Merve Sevi’nin şiddet gördüğü ortaya çıktı!

”Kocam Enerji İçeceğimi Suratıma Fırlattı”

Sevi, 8 ay önce evlendiği spor eğitmeni Çalkan Algün’den şiddet gördüğü iddiasıyla 10 gün önce mahkemeye başvurdu. Eşi için 6 ay uzaklaştırma kararı aldıran Sevi’nin dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “Kocam bir tartışma sonrası masadaki enerji içeceği kutusunu yüzüme fırlattı. Kutu kafama geldi.”

“Duymayan Kalmasın” adlı magazin programında  da 8 aylık eşinden aylardır şiddet gören Merve Sevi’nin uzaklaştırma kararı çıkarttığı iddia edildi. Çalkan Algün,koruma kararına göre 6 ay boyunca Merve Sevi’ye yaklaşamayacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler