Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan ve Seda Akgül'ün 'Kaşar' polemiği büyüdü: Anneme bir şey olursa...

İlgili Postlar

Nihat Doğan ve Seda Akgül’ün ‘Kaşar’ polemiği büyüdü: Anneme bir şey olursa…

Nihat Doğan ve Seda Akgül’ün yaşadığı ‘Kaşar’ polemiği gün geçtikçe alevlenerek büyüyor. Son olarak Nihat Doğan, Seda Akgül’e annesi üzerinden ateş açtı. Doğan, “Eğer annemin saçının teline bir zarar gelirse hesabını sormazsan dünyanın en şerefsiz insanı olayım” dedi. İşte detaylar…

Seda Akgül’e ‘Kaşar’ diyen Nihat Doğan’a tepkiler çığ gibi!

Seda Akgül – Nihat Doğan tartışması büyüyor

Seda Akgül’ün Nihat Doğan  hakkında “Nihat kocam olsa boğarım” şeklinde konuşması ile büyük bir tartışmanın fitilini ateşlemesinin yankıları hala daha devam ediyor. Dozu her geçen gün artan tartışmada son olarak Nihat Doğan sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nihat Doğan kimdir?

Annemin saçının teline bir zarar gelirse hesabını sormazsan dünyanın en şerefsiz insanı olayım

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Nihat Doğan, Seda Akgül’ün annesini hastanelik ettiği şeklinde bir ithamda bulundu ve “Survivordan geldiğim günden beri Panorama yorumcularının haddini aşan hakaretamiz sözlerinden dolayı ‘Nihat kocam olsa boğarım,öldürürüm vb ‘ hastalanan hacı annemi hemen her gün doktora götürmek zorunda kalıyorum. Bugün de kendisini hastaneye kaldırdım sizlerden annem için dua istiyorum…Ha bu arada eğer annemin saçının teline bir zarar gelirse buna sebep olan o yorumculardan bunun hesabını sormazsan dünyanın en şerefsiz insanı olayım…” şeklinde yazdı.

Seda Akgül kimdir?

Nihat Doğan – Seda Akgül tartışması nasıl başlamıştı?

Seda Akgül, sunuculuğunu yaptığı programda Nihat Doğan’ın çok konuştuğunu ifade ederek “Nihat benim kocam olsa boğarım.” şeklinde konuşmuştu. Akgül’ün bu sözlerine Nihat Doğan’ın yanıtı, “Bu nasıl hadsizliktir? Bu nasıl kendini bilmemezliktir? Kendisini tanımam, hakkını helal etsin. Ben çıkıp ‘Ben de kaşarlarla evlenmem’ desem doğru mu olur?” şeklinde olmuştu. Seda Akgül ise, Nihat Doğan hakkında “Bugün eğer haber olmasaydı paylaşmayacaktım. ‘Artık kadına sözlü, mesleki şiddete son’ deme zamanı! Konuşana bakın, konuştuğuna bakın, muhattabına bakın. 20 yıllık TRT kökenli sunucuyum. Bu konuda özellikle duyarlı hemcinslerimden ve Kemal Özcanlı gibi kıymetli erkeklerimizden destek bekliyorum. ‘Biz aşiretiz’ diyerek instagram’daki numarayı arayıp amcaoğlu olduğunu söyleyen ve tehdit eden kişileri de ayrıca kayıtlardan buldurabilirim.” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler