Ana SayfaÜnlülerİzel Oyuncu Oldu!

İlgili Postlar

İzel Oyuncu Oldu!

İzel-Çelik-Ercan üçlüsü olarak kalplerimizde taht kuran, ardından kariyerlerine tek başına devam eden grubun şarkıcılarından İzel, ilk defa bir sinema filminde rol alıyor.

Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi İzel Çeliköz, İzmir’in Dikili ilçesinin kırsal İslamlar Mahallesi’nde çekilen ‘İyi ki Doğdun Abla’ adlı filmde rol aldı. Son dönemde aldığı kilolarla gündeme gelen şarkıcı İzel’in İzmir’de çekimleri devam eden ‘İyi ki doğdun abla’ isimli film için kilo aldığı ortaya çıktı.

Yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Öğden’in yaptığı ’İyi ki Doğdun Abla’ adlı film, 4 Mayıs Cuma Günü gösterime girecek. İzel Çeliköz’ün yanı sıra filmde Esin Civangil, Metin Keçeci, Dilara Büyükbayraktar, Enis Boztepe, Ayhan Işık, Ata Ekşioğlu gibi isimler yer alıyor.

Onur Öğden: “İlklerin Filmi”

Onur Öğden, “İlklerin filmi diyebiliriz. Benim ilk uzun metraj sinema filmim. İzel’in ilk oyunculuğu, Esin Civangil ve Metin Keçeci’nin komedi dışında ilk dram filmi. Çok güzel bir yerde ve çok iyi bir atmosferde çekimlerini gerçekleştirdik. Çok heyecanlıyız. Çok emek verdik ve umarım meyvesini toplar, Türk sinemasına katkı yaparız. Herkesi bekliyoruz” dedi. BKM oyuncularından ünlü komedyen Metin Keçeci ise ilk defa bir drama filminde oynadı. Filmin kostümlerini ise ünlü modacı Sıddık Süren hazırladı. Filmin yapımcısı Onur Öğden’in babasının Dikili, İslamlar doğumlu olması ve köyün ortamını etkileyici bulduğu için mekan olarak tercihini Dikili’den yana kullandığı söyleniyor.

Filmin Konusu

Köy ağası Bayram (Ayhan Işık)’ın 3 çocuğundan ikisi, Ferit ve Feriz birbirleriyle anlaşamamaktadır. Kardeşleri Ferda (Dilara Büyükbayraktar) istemeye istemeye Feriz (Enis Boztepe)’in yakın dostu Ali (Metin Keçeci)’yle evlendirilir. Köye gelen öğretmen Gamze (Esin Civangil) ise Ferit’le yakınlaşır, küçüklüğünden beri Ferit’i kıskanan Feriz bu durumu da hazmedemez. Ferit ve Gamze evlenir. Gamze’nin akıl sağlığıyla ilgili problemleri ortaya çıkar ve ailede başlayan kaos felakete yol açar.

İzel Çeliköz Kimdir?

İzel Çeliköz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler