Ana SayfaÜnlülerBengü, sürpriz evlilik teklifine ne yanıt verdi? Bengü evleniyor mu?

İlgili Postlar

Bengü, sürpriz evlilik teklifine ne yanıt verdi? Bengü evleniyor mu?

Selim Selimoğlu ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Bengü’ye sürpriz evlilik teklifi! Bengü, Selimoğlu’nun evlilik teklifine ne yanıt verdi? Ünlü şarkıcı evleniyor mu? İşte detaylar…

Bengü, Jennifer Lopez’e Benzetildiği Fotoğrafta Hakareti Affetmedi

Ünlü şarkıcı Bengü, geçen yıl Selim Selimoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bengü, evlilik sinyali verdi.

Bengü kimdir?

Bengü’ye sürpriz evlilik teklifi

Bengü, Fransa’nın başkenti Paris’ten sürpriz bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından parmağında yüzükle paylaşım yapan Bengü, paylaşımına eklediği “Doğduğum günde; birinci senemizde “evet” dedim…Bir ömür seninle ne güzel olacak.” notu ile sevgilisi Selim Selimoğlu’ndan evlilik teklifi aldığını ve ‘evet’ yanıtını verdiğini duyurdu.

Çok sev sevgilim…Ölene kadar

Ünlü şarkıcı Bengü ve sevgilisi Selim Selimoğlu, bir yıl önce aşk yaşamaya başlamıştı. Bengü, aşk haberini sosyal medya hesabından “Çok bekledim seni sevgilim… Yalnızlığın dibine vurdum hatta…Aşk’a küstüğüm zamanlar bile oldu aşk şarkıları söylerken…Çok bilmesin kimse; sevmesin de bizim kadar…Şimdi herkes bizden duysa ne güzel olmaz mı? …Çok sev sevgilim…Ölene kadar.” şeklinde bir paylaşım yaparak duyurmuştu.

Bengü takipçisine fırsat vermedi…

Bengü, son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisi ile yaşadığı polemikle gündeme gelmişti. Bengü’nün tepeden topladığı saçları hakkında yorum yağan bir takipçisinin hakaret içeren yorumuna Bengü’den, “Biraz terbiye güzel kardeşim.” yanıtı gelmişti. Takipçisi, Bengü’nün bu sözlerine “Vay ağrına mı gitti kıyamam. Ama üzgünüm o saç stili sana hiç yakışmadı.” şeklinde yanıt verince Bengü daha fazla dayamayarak olayın sosyal medyada daha fazla büyümesini engellemek adına “Mahkemede anlatırsın artık yakıştı mı yakışmadı mı aldık kayıtlarını sevgiler.” şeklinde bir yorumda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı Bengü, sosyal medyada kendisine sert eleştirilere meydan vermedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler