Ana SayfaDedikoduBengü, Jennifer Lopez'e Benzetildiği Fotoğrafta Hakareti Affetmedi

İlgili Postlar

Bengü, Jennifer Lopez’e Benzetildiği Fotoğrafta Hakareti Affetmedi

Bengü, Jennifer Lopez’e Benzetildiği Fotoğrafta Hakareti Affetmedi

Bengü’nün sosyal medyada bir fotoğrafı Jennifer Lopez ile karşılaştırıldı. Hangisinin daha iyi olduğu şeklinde yorumlar yapılırken, Bengü bir takipçisinin hakaret içerdiği yorumunu affetmedi. Detaylar haberimizde…

Takipçisinin Hakaret İçerikli Yorumunu Affetmedi

Güzel popçu Bengü, “Geçmiş Olsun” şarkısına klip çekti ve klibinde saçlarını tepeden toplayınca sosyal medya da Jennifer Lopez’e benzetilince sosyal medyada herkesin bununla alakalı birçok yorumu oldu. Yeni imajı ile Jennifer Lopez’e benzetilen ünlü şarkıcı bir takipçisinin yorumuna çok kızdı.

Bengü’nün ve Jennifer Lopez’in fotoğrafı sosyal medyada ‘Bengü mü, Jennifer mı?’ diye karşılaştırılınca olay oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından hakaret içerikli yorum yapılınca ünlü şarkıcı olaya müdahale ederek takipçisine gereken yanıtı vermekte gecikmedi.

Hakarete sessiz kalmayan Bengü “Biraz terbiye güzel kardeşim” yazdı. Sosyal medya kullanıcısı çirkin söylemlerinden vazgeçmeyip; “Vay ağrına mı gitti kıyamam. Ama üzgünüm o saç stili sana hiç yakışmadı” cevabını verdi. Olayın sosyal medyada daha fazla uzamasını istemeyen Bengü; “Mahkemede anlatırsın artık yakıştı mı yakışmadı mı aldık kayıtlarını sevgiler” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler