Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ı mekana almadılar!

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ı mekana almadılar!

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, girmek istedikleri mekana alınmadılar. Yemek yemek için lüks bir restorana giden Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, rezervasyonu olmadığı için mekanın kapısından geri çevrildiler. İşte detaylar…

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal mekandan içeri alınmadı

Her ikisi de ünlü birer oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, girmek istedikleri mekanın kapısından geri çevrildiler.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

“Yer yok” diyerek kapıdan çevrildiler

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, Reşitpaşa’da bulunan lüks bir mekanda yemek yemek istedi. Mekana giden ünlü çift, büyük bir şok yaşadı. İmirzalıoğlu ve Kobal çiftine “Yer yok” denilerek geri gönderildiği iddia edildi.

Kenan İmirzalıoğlu, Muhabiri Aracına Aldı

Bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorum

İddialara göre; mekana yer olmadığı gerekçesi ile içeriye alınmayan Kenan İmirzalıoğlu, kapıdaki görevliyi bir daha ki geldiğinde böyle bir şey yaşamak istemediğini söyledi. Ama aldığı yanıt büyük şok etkisi yarattı.

Üç değil, beş kere de gelseniz olmaz

Kenan İmirzalıoğlu’nun “İkinci kez geldiğimde böyle bir şey yaşamak istemiyorum.” diye uyardığı mekan yetkilisinin “Üç kere de gelseniz, beş kere de gelseniz rezervasyonunuz olmadığı sürece içeri giremezsiniz efendim.” şeklinde bir yanıt verdiği iddia ediliyor.

Sinem Kobal kimdir?

Mekandan aldıkları bu tepkiye çok sinirlenen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin, araçlarına binip hızla mekandan ayrıldıkları iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler