Ana SayfaKimdirUlaş Tuna Astepe Kimdir?

İlgili Postlar

Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

Oyuncu Ulaş Tuna Astepe, 1988 yılında Kocaeli’nde dünyaya geldi. Yakışıklı oyuncunun boyu 189 cm olup kilosu 80 kg dır. Mühendis bir abisi olan Ulaş Tuna Astepe, Kocaeli’nde hayatının çocukluk dönemininde mahallesinde her kesimden insanin olduğu özellikle romanlarla yaşadığı için onları çok sevdiğini ve ayrımcılığa karşıt biri olduğunu savunuyor. Çocukluk döneminde sürekli bisiklet sürme alışkanlığı kazanan oyuncu şuanda aktif olarak bisiklet sürmekte ve bunun insana medeniyet kattığını savunmakta. Ulaş Tuna Astepe, 1999 senesinde büyük deprem felaketine tanıklık etmiştir.  Deprem felaketinden 1-2 yıl sonra babasını kaybetmiş ardından İstanbul’a yerleşmiştir.

Eğitim Ve Oyunculuk Hayatı

İstanbul Erkek Lisesi mezunu olan Ulaş Tuna Astepe liseyi bitirdikten sonra Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Tiyatro Yan Etki’nin sahneye koyduğu ‘Cam Yapraklar’ oyunuyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, KREK Tiyatro’nun büyük beğeni toplayan ‘Bayrak’ oyunundaki performansıyla tiyatro seyircisinin hafızasına kazındı.Ardından KREK Tiyatro’nun ‘Babamın Cesetleri’ adlı oyununda rol alan Astepe, televizyonda ‘Karadayı’ ile çıkış yaptı.2015 yapımı ‘Analar ve Anneler’ dizisindeki Mustafa karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Ulaş Tuna Astepe, Show TV’nin yeni dizisi ‘Rüya’da Alaz karakterini canlandırıyor.Ulaş Tuna Astepe 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptı.

  • Karadayı (2012)
  • Analar Ve Anneler (2015)
  • Körfez (2016)
  • Rüya (2017)

Rüya Dizisinin “Alaz” Karakteri

Öfkeli, otokontrolü olmayan, hırslı, kötülük yapmaktan çekinmeyen, intikam duygusu yüksek 20’li yaşlarının sonlarında kendisini bulmaya çalışan, yalanlar içinde büyütülmüş. Her zaman karanlık tarafta yaşamayı seçmiştir. Cihan Giray’ın babası olduğunu öğrendikten sonra Giraylar ailesinden intikam almak için her yola başvuracaktır. Bulut’un sevdiği kadını elinden almak için türlü türlü entrikalar, kumpaslar kurar. Yıldız’la evlenir . Yıldız ile Elif’in de arasının açılmasına sebep olur. Alaz, Giraylar ailesi ve etrafındaki tüm kişiler için çok büyük bir tehlikedir. Annesi Nuran’ı ise hiç bir zaman affetmez.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler