Ana SayfaÜnlülerOktay Kaynarca'dan bomba açıklama: Ya Sezer'le ya da Emel'le...

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca’dan bomba açıklama: Ya Sezer’le ya da Emel’le…

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, polis kontrolüne takıldı. Yanında Sezer Çakır da vardı. Karşısında basın mensuplarını gören Oktay Kaynarca, özel yaşamında sadece Sezer Çakır ve Emel Müftüoğlu ile görüştüğünü açıkladı. İşte detaylar…

Oktay Kaynarca: “Zeka Başarıyı Getirir Ve Başarı Çok Seksi Bir Şeydir”

Oktay Kaynarca polis kontrolüne takıldı

ATV ekranlarının Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren usta oyuncu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde eğlenceye çıktı. Dönüşte, lüks aracı ile polis kontrolüne takılan Kaynarca’nın yanında geçen yıl Oktay Derelioğlu ile boşanan yakın arkadaşı Sezer Çakır vardı.

Oktay Kaynarca kimdir?

Bir anda panik oldular

Polis kontrolü sırasında bir anda patlayan flaşları görünce neye uğradığını şaşıran Oktay Kaynarca kısa sürede şaşkınlığını atarken, Sezer çakır hemen telefonuna davrandı. İki arkadaş, polis memurlarının işini rahat yapabilmeleri adına habercilerden müsaade isterken, kontrolün bitmesinin ardından aracından inen Oktay Kaynarca muhabirlerin yanına gelerek sohbet etti. Oktay Kaynarca ve Sezer Çakır’ın basın mensupları tarafından görüntülendiklerini fark ettikleri anda panik yaşaması dikkat çekti.

Sezer ve Emel’le gezerim

Oktay Kaynarca, muhabirlerin sorularını yanıtlarken, yanında Sezer Çakır’ın olması ile ilgili “Sezer benim kardeşim gibidir, ben zaten ya Emel’le (Müftüoğlu) gezerim ya da Sezer’le.” dedi.

Oktay Kaynarca, son röportajında söylediği “Zeka başarıyı getirir ve başarı da çok seksi bir şeydir.” sözleri ile gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler