Ana SayfaÜnlülerİstanbullu gelin'in yakışıklı oyuncusu Murat, Show'un yeni dizisinde!

İlgili Postlar

İstanbullu gelin’in yakışıklı oyuncusu Murat, Show’un yeni dizisinde!

Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin sezon sonunda veda edicek. Sevilen karakterlerin olduğu dizi yayınlandığı günden itibaren izleyicileri tarafından beğenildi.Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Tamer Levent gibi ünlü oyuncularla ekrana geldi. Dizi de dört erkek kardeşden Boranların en küçük ve uçarı erkek kardeşi oynayan Berkay Hardal ( Murat ) genç kızların kalbini kazandı. Dizi ekranlara veda etmeye hazırlanırken Berkay Hardal’dan güzel haberler gelmeye başladı Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin’ de yaprak dökümü. Üç ana karakter birden diziden ayrılıyor!

İstanbullu Gelin’e sezon sonu vedası

İstanbullu gelin aile dizileri arasında, başarılı kadrosuyla epey ses getirmişti. Sezona veda etmesinin nedenleri arasında tadında bırakmak gerekildiği, fazla uzatmanın diziyi kötüleştirebileceğinden söz ediliyor.

Berkay Hardal kimdir?

Berkay Boran’a yeni dizi

Dizide Boranlar’ ın en küçük kardeşi Murat karakteri olarak karşımıza çıkan Berkay Hardal’ ın Show TV ‘ nin yeni başlayacak olan dizisiyle anlaştığı ortaya çıktı. Hiç ara vermeden ekranlarda olacağı kesinleşti. Genç hayranları şimdiden diziyi merakla bekliyor.

Çekimler yakın

Yakışıklı oyuncu Süreç Film ile anlaştı. “Meleklerin Aşkı” dizisinde başrol oynayacak. Şimdiden rolü için çalışmalara başladığı dedikodular arasında. Partnerliğini,  Gülper Özdemir üstleniyor. Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan dizi,  bayram sonrası ekranlarda baş gösterecek. Başarı göstermesi bekelenen dizi,  bakalım zirveye giren diziler arasına girebilecek mi? yoksa üç, dört bölüm sonra ekranlara veda mı edecek? bekleyip görelim…

İstanbullu gelin dizisinde  güzel bir kariyer yapan yakışıklı oyuncu, bundan sonraki dizisinde de ses getirmeye devam edeceği konuşulanlar arasında.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler