Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de yaprak dökümü. Üç ana karakter birden diziden ayrılıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de yaprak dökümü. Üç ana karakter birden diziden ayrılıyor!

İstanbullu Gelin dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Dizinin üç ana karakterleri, diziden ayrılıyor. Bu ani ayrılığın nedenleri ne? İstanbullu Gelin dizisinin setinde neler oluyor? Sizler için araştırdık. Merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz…

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin’den üç oyuncu birden ayrılıyor

Star TV’nin iddialı dizisi İstanbullu Gelin’de ayrılık rüzgarları esiyor. 8 Haziran günü final yapacak olan İstanbullu Gelin dizisinin üç ana karakteri birden diziye veda ediyor.

Can bu hafta gidiyor

İstanbullu Gelin dizisinde avukat Can rolüne hayat veren Murat Aygen, dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünden dizide ayrılacak. Diziye ilk katıldığında kısa süreli, anlaşma yapan, ancak karakteri sevilince ve iş disiplini takdir kazanınca dizide kalmasına karar verilen Murat Aygen, dizinin senaryosu gereği İstanbullu Gelin’e veda ediyor.

Murat Aygen kimdir?

Boranların küçük oğlu Murat’ın vedası

İstanbullu Gelin’de Boran ailesinden de iki birey ayrılıyor. Boranların en küçük oğlu Murat karakteri ile dizide yer alan genç oyuncu Berkay Hardal da diziye veda ediyor. Birkaç ay önce menajeri aracılığı ile yapım şirketine diziden ayrılmak istediğini ileten, ancak olumsuz tepki alması ile gerginlik yaşadıkları iddia edilen Berkay Hardal’ın, sözleşmesi devam ettiği için yapım şirketine ihtarname gönderdiği iddia ediliyor. Berkay Hardal’ın, dizide son sahnelerinin çekildiği ve önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümde diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

İstanbullu gelin’in yakışıklı oyuncusu Murat, Show’un yeni dizisinde!

Berkay Hardal kimdir?

Murat’la birlikte Bade’de gidiyor

Diziden ayrılacak olan bir diğer karakterin de, önce Boranların hizmetçisiyken ailenin küçük oğlu Murat ile evlenmesiyle Boran gelini olarak dizide Bade karakteriyle bulunan Hira Koyuncuoğlu olduğu ortaya çıktı.

Hira Koyuncuoğlu kimdir?

Vedaları ses getirecek

Gerçek hayatta aşk yaşayan, dizide de önce sevgiliyi, sonra da karı kocayı canlandıran Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu’nun, diziye veda edişleri oldukça iddialı olacak.

İstanbullu Gelin finale yaklaştı

İki sezondur yayın hayatına devam den Star TV’nin en iddialı dizilerinden İstanbullu Gelin dizisi, bu sezon sonu ekran ömrünü tamamlıyor. İstanbullu gelin dizisi, 8 Haziran günü yayınlanacak olan final bölümü ile ekranlara ve izleyicisine veda edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler