Ana SayfaDizilerAvlu dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Deniz savaşın tam ortasında!

İlgili Postlar

Avlu dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Deniz savaşın tam ortasında!

Avlu dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam 4. bölümü ile ekrana gelecek olan iddialı dizi, ceaevinde yaşanan gerilimi doyasıya yaşatacak. Kudret ve Azra’nın üstünlük savaşının tam ortasında kalan Deniz’in başına gelenler, adrenalini yükseltecek. Deniz, Azra ve Kudret çemberinden nasıl kurtulacak? Avlu dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı, dizi hakkında çarpıcı detaylar veriyor. Bu detayları birlikte inceleyelim.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu dizisi 4. yeni bölümde neler yaşanacak?

Avlu dizisi, bu akşam 4. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Henüz yayın hayatına başlayalı üç bölüm olmasına rağmen iddialı başlangıcının etkisini kaybettirmemeyi başaran Avlu dizisi, bu akşam yine heyecan dolu anlara sahne olacak. Avlu dizisinin yeni bölümünden iki fragman yayınlandı.

Avlu’nun yayınlanan 4. yeni bölüm ilk fragmanında, Deniz Nihal müdürü öldürmediği ispatlama mücadelesine devam ediyor. Bir yandan da cezaevinde üstün olma savaşı veren Azra ve Kudret arasında kalıyor. Azra ve Kudret savaşının tam ortasında kalan Deniz, her iki tarafa da ait olmamak için çırpınırken, Kudret ve Azra’nın tehditleri karşısında köşeye sıkışıyor.

Cezaevinin yeni müdürü, Nihal’i öldürenin kim olduğunu öğrenmenin peşine düşüyor. Kudret’te şüphelenen müdür, Kudret’i köşeye sıkıştırıyor. Acaba, Nihal’i öldüren Kudret mi?

Öte yandan, Deniz’in kızı Ecem, babası ile savaş halinde. Annesinin başına gelenlerden dolayı babasını suçlayan Ecem, Deniz’i de endişelendiriyor.

Avlu 4. yeni bölüm fragmanı

Kudret, Deniz’i şimdi de kızı Ecem’le tehdit ediyor. Kudret’in oğluyla yakınlaşan Ecem tehlikede. Kudret, Deniz’i kızıyla tehdit ederek avucunun içine almaya çalışıyor. Azra’yı öldürmeye karar veren Kudret, Deniz’in de ortak olmasını istiyor. Deniz, Kudret’i ve oğlunu Ecem’den uzak tutabilecek mi?

Diğer taraftan, Deniz’in avukatı onu cezaevinden çıkarmak için ant içiyor. Deniz’in Nihal müdürü öldürmediğini kanıtlayabilecek mi?

Avlu 4. yeni bölüm 2. fragmanı

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçhan Çalışkur gibi başarılı isimler yer alıyor. Avlu dizisinin başarılı kadrosunu dolduran diğer isimler ise; Deniz Barut, Eslem Akar, Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Onuryay Evren Tan, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Çiğdem Benli, Billur Pınar Yılmaz, Hüseyin Turunç gibi oyuncuların rol aldığı Avlu dizisi, bu akşam Star TV’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler