Ana SayfaDizilerKadın dizisi, hüsrana uğrattı!

İlgili Postlar

Kadın dizisi, hüsrana uğrattı!

Televizyon ekranlarının yeni sezon dizileri arasında olup, Fox TV’nin salı akşamları yayınlanan Kadın dizisi başarılı bir şekilde ekranlarda yer alıyor. Geniş bir kitleye hitap eden dizi, izleyicilerinden tam not almakta. Başrollerde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar rol almaktadır. Çarpıcı sahneleriyle epeyce dikkat çeken dizi, epeyce konuşulan diziler arasında yer alıyor. Çocuk oyuncular ise epeyce sevildi. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği son bölümde neden hayel kırıklığı uğrattı? detaylar ve fazlası haberimizde…

kadın dizisinin setini bastılar “Seni öldürmek istiyoruz”

Seyirci hüsrana uğradı

 

Fox TV’nin iddialı dizileri arasına giren Kadın dizisi, iki çocuğu ile hayatın zor şartlarında tek başına kalmış, fakirlikle mücadele eden, küçük yaşlarda annesi tarafından terk edilen ve kötü hastalıkla mucadele eden ve daha fazlasını anlatan bir hikaye. Bir kadın ve tek başına ayakta duran, muhteşem bir anne duyarlılığı.

Bennu Yıldırımlar Kimdir?

Caner Cindoruk kimdir?

Diğer bölüm sabırsızlıkla bekleniyor

Kadın dizisi Salı günleri reytingleri ile iyi sonuçlar çıkarıyor.Ve izleyiciler dizinin fragmanlarını sabırsızlıkla bekliyor. Son bölüm fragmanı da çok merak konusu olmuştu. Dizi 25. bölümüyle ekranlara geldi.Peki Şirin’in iliği’nin Bahar’a uygun olduğu söyleyen sahne  ve Bahar’ın tepkisi neden izlenemedi? İzleyiler bir hafta boyunca bu sahneyi beklemişlerdi ama hüsrana uğradılar.  Sarp’da Bahar’ın ve çocuklarının yaşadığını öğrenemedi. Merakla bu soruların cevabını bekleyen izleyici bu bölümde hüsrana uğramış oldu, tüm sorularının cevapları da haftaya kalmış durumda.Umarım haftaya tüm merakla beklenen sahneler cavaplanırda seyirci tekrar bir hüsran yaşamaz.

 

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler