Ana SayfaDizilerTsubasa 2018 hangi kanalda?

İlgili Postlar

Tsubasa 2018 hangi kanalda?

Tsubasa severlere müjde! Çizgi filmlerin efsanesi Tsubasa geri dönüyor. Tsubasa 2018 hangi kanalda?

Çizgi Filmlerin Kralı

1981 yılında yayınlanmaya başlayan ve 90’lı yıllarda evde küçükten büyüğe herkesin izlediği ve hayran olduğu çizgi film geri dönüyor. Büyük zevkle izlenen çizgi film yeniden ekranlara dönüyor. 1 Nisan’da Tokyo’da yayınlanacak. Tsubasa serisinin ilk fragmanı yayınlandı. Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’ndan önce yayınlanması planlanıyor. Peki Tsubasa hangi kanalda yayınlanacak?

tss

Tsubasa Konusu

Dünyanın en iyi futbolcusu olmak isteyen çocukları konu eden bir mangadır. Çok sevilmesi sebebiyle çizgi filmi yapılmış ve ülkemizde yayınlanmıştır. Çoğu neslin büyürken izlediği bu çizgi film şutların kaleye 2-3 bölümde gitmesiyle hatırlanır.

tsu1

Türkiye’de Ne Zaman Yayınlanacak?

Merakla beklenen çizgi film geçtiğimiz haftalarda Tokyo’da  yayınlandı. Yayınlanmasının ardından ilgi gördü ve binlerce kişi tarafından izlendi. Kaptan Tsubasa, yeni bölümlerinde Messi ve Ronaldo’ya rakip olarak ekranlarımıza gelecek.

Tsubasa Ekranlara Geri Dönüyor! Tsubasa Hangi Kanalda, Ne Zaman Başlıyor?

tsu2

Toplamda 24 bölümden oluşan 2 sezonluk bölümleri var. Türkiye’de ekranlara gelmesi beklenen çizgi filmin hangi kanalda ve ya hangi tarihte yayınlanacağı bilinmiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler