Ana SayfaDizilerTsubasa Ekranlara Geri Dönüyor! Tsubasa Hangi Kanalda, Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

Tsubasa Ekranlara Geri Dönüyor! Tsubasa Hangi Kanalda, Ne Zaman Başlıyor?

Çizgi film efsanesi Tsubasa hayranlarına müjde! Anime, çizgi film takipçilerinin en sevilen efsane karakteri Kaptan Tsubasa, çizgi filmiyle sahalara ve ekranlara geri dönüyor. Peki, ülkemizde yayınlanacak mı? Hangi kanalda yayınlanacak? Merak edilirken, çizgi filmden yayınlanan ilk fragman ise detaylarda sizlerle…

1981 Japonya yapımı olan ve ülkemizde 90’lı yıllarda yayınlanmaya başlayarak, küçükten büyüğe herkesin hayran olduğu çizgi film ve anime karakteri Kaptan Tsubasa, o yıllardan beri hala efsaneliğini koruyor. Büyük bir zevkle izlenilen çizgi filmin, yeniden ekranlara dönüyor olması ise çocukları olduğu kadar tüm futbol ve anime hayranlarına güzel haberi verdi.

Tsubasa, Messi ve Ronaldo’ya Karşı!

Anime sevenlere yeniden müjdesi verilen efsane Kaptan Tsubasa, yeni bölümleri ve yeni maceralarıyla, bu kez Messi ve Ronaldo’ya rakip olarak ekranlarda ve yeşil sahalarda izleyicilerle buluşacak.

İlk bölümü bugün Tokyo’da yayınlanmaya başladı!

İlk bölümüyle, 1 Nisan’dan itibaren Tokyo’da yayın hayatına başlayan efsane çizgi filmin, bu yıl haziran ayında Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası öncesinde, 24 bölümden oluşan 2 sezonluk bölümleriyle ekrana gelecek.

Türkiye’de Ne Zaman ve Hangi Kanalda Başlayacak?

Herkesin merakla beklediği “Tsubasa 2018” efsanesinin yeni serisinin ilk bölümleri, Tokyo’da yayın hayatına başlamışken, ilk bölüm fragmanı da epeyce ilgi gördü. Rusya’daki Dünya Kupası öncesinde yayınlanması planlanan Tsubasa, yeni sezon bölümleriyle Türkiye’de de ekranlara gelecek. Fakat hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı henüz kesinlik kazanmadı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler