Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı, Survivor 2018'in Yeni Konseptini Açıkladı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Survivor 2018’in Yeni Konseptini Açıkladı!

Acun Ilıcalı, Survivor 2018’in Yeni Konseptini Açıkladı!

Survivor 2018 yarışmasının konsepti All Star-Gönüllüler açıklandıktan bu yana gerek izleyicinin, gerekse yarışma yetkililerinin aklında oldukça soru işaretleri vardı. Gönüllüler takımı, 10 yılın en iyileri arasında başarılı olabilir mi derken, tek tek eksilmeye ve eksildikçe oyun kaybetmeye başladılar. Duruma el koyan Acun Ilıcalı, Survivor 2018’in yeni konseptini açıkladı…

Bundan Sonra All Star-All Star’a Karşı Olacak!

1 Nisan akşamı ekrana gelen Survivor 2018 yarışmasının heyecan dolu konseyinde Acun Ilıcalı çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı radikal bir karar alarak Survivor 2018’de konsept değişikliği yapacaklarını bu durumun Gönüllüler takımı için daha iyi olacağını ve gözle görülür bir fark olduğunu açıkladı.

All Star takımı 6’ya 5 şeklinde ayrılacak ve Gönüller takımındaki kişiler All Star takımından bölünmüş takımlara geçecek. Acun Ilıcalı yeniden belirlenecek olan takımların 2 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde açıklanacağını da sözlerine ekledi. Acun Ilıcalı söz konusu format değişikliğini açıkladıktan sonra Merve ve Sema gözyaşlarını tutamazken, Gönüllüler takımı şaşkınlık içinde dinledi.

Acun Ilıcalı bu format değişikliğinin şart olduğu, oynanan 7 dokunulmazlık oyununda sadece All Star’ın 1 tanesini kaybettiklerini ve durum böyle olunca gözle görülür bir fark olduğunu söyledi. Format değişikliğini birleşme partisinde düşündüğünü açıklayan Acun Ilıcalı bu farkın artmasıyla daha öne aldıklarını söyledi. Bu haber karşısında yıkılmış olan All Star takımının da Survivor 2018’i kazandığını ve bunu herkesin bildiğini de ekledi.

1 Nisan Şakası  Mı?

Dün geceki konseyden sonra yarışmacılar şok olurken, yarışmayı takip eden izleyiciler de şok oldu. Sosyal medya adeta ikiye bölünmüş durumda. Bir kısım gözle görülür farka katılıyor ve adaletsiz bir yarışın bittiğine seviniyor. Bir kısım ise, Acun Ilıcalı’nın yaptığını saçma buluyor ve 1 Nisan şakasıdır diye yorumluyor.

Yapılan format değişikliği ile beraber iyice heyecanlı bir Survivor 2018 izleyicileri bekliyor gibi gözüküyor. Bu akşam yayınlanacak olan Survivor 2018 bütün soru işaretlerini cevaplayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler