Ana SayfaDizilerÇukur Dizisinde Şok Ayrılık!

İlgili Postlar

Çukur Dizisinde Şok Ayrılık!

Çukur Dizisinde Şok Ayrılık! Hangi İsim Veda Edecek?

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Çukur’da çok sevilen bir karakterin vedası herkesi üzecek. 23.  bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Çukur dizisinde şok edecek ayrılık yaşanacak. Peki, diziye hangi karakter veda edecek? Detayları haberimizde…

Çukur’a Kim Veda Ediyor?

Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmayacaktır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarılacak. Yamaç ile Vartolu iş birliğinin ne kadar kalıcı olacağı ise akıllarda soru işareti yaratacak. Kartların yeniden dağıtılacağı, mücadelenin daha da çetin olacağı bölümde Elvis’in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur’un önemli karakterlerinden biri diziye veda edecek.

Çukur’un 23. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. İdris’in Celasun’a “Madem benim oğlum senin babanı öldürdü. Baban ben olayım, mirasçım ol!” sözleri dikkat çekerken, Celasun’un bu teklif karşısında ne diyeceği merakla bekleniyor. Sultan Nedret’ten, Vartolu-Saadet ilişkisini öğrenirken Yamaç, Vartolu’dan ailesinden ve evinden uzak durmasını istiyor. Aliço’nun Hale’nin ölümünün peşini bırakmadığı tanıtımda Emrah her yerde Baykal’ı arıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler