Ana SayfaDizilerSurvivor'da Adaya Kim Veda Etti?

İlgili Postlar

Survivor’da Adaya Kim Veda Etti?

Survivor’da Adaya Kim Veda Etti?

Her şeyin belli olacağı, tek gerçek oyun olduğu bilinen dokunulmazlık oyununun kazananı All Star oldu. Gönüllüler takımı için olay konseyde zor anlar yaşandı. Peki eleme adayları kim oldu? Adaya kim veda etti? Kaç eleme adayı çıktı? Detaylar haberimizde…

Eleme Adayları Kim Oldu?

Her pazar akşama izleyiciyi ekran başına kilitleyen, dokunulmazlık oyunu dün oynandı. Herkes için çok heyecanlı geçen ve tek amacın kazanıp eksilmemek olduğu oyunun galibi All Star takımı oldu. Gönüllüler takımının eleme adayları ise; Nevin, Birsen, Yağmur oldu. Yarışmacıların oy çokluğu Nevin ismini söylerken, Birsen’in adını Cumali, Yağmur’un adını da Anıl söyledi.

Dokunulmazlık oyunu öncesi Hakan;ın All Star’ı sahaya gömücez bambaşka bir Gönüllüler takımı ile oynayacaksınız , Ümit Karan sen takımına bunu anlat sözleri damga vurdu. Ümit Karan’da aldıkları galibiyetin ardından takımım yıkılmadı dimdik ayakta umarım Hakan sözünü geri alır açıklamasını yaptı. Hakan’da büyük konuşmamak gerekmiş ama belki dünün cevabını veremedik ama elbet bir gün vericez ve ben bugünü hatırlatacağım dedi.

Oldukça zor bir ada konseyi geçiren Gönüllüler takımına bir şokta Batuhan’dan geldi. Adaya sonradan dahil olan ve genel olarak yarışmalarda iyi olan Batuhan, artık ada şartlarını kaldıramadığını Survivor’a veda etmek istediğini söyledi. Böylede Batuhan artık Survivor yarışmasında olmayacak. Bu akşam Survivor 2018’de adaya bir kişi veda edecek ve yeni format gelerek takımlar karışacak artık All Star-All Star’a karşı olacak.

Yeni format detayları için: https://www.magazinhaberleri.com/acun-ilicali-survivor-2018in-yeni-konseptini-acikladi/

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler