Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı Şoke Eden Gelişme! Yiğit Ölecek...

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı Şoke Eden Gelişme! Yiğit Ölecek Mi?

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı Şoke Eden Gelişme! Yiğit Ölecek Mi?

Dizilerin başlayıp bittiği şu dönemde yerini koruyan diziler arasında yer alan Siyah Beyaz Aşk dizisinin 24.bölüm 2.fragmanı izleyicisi ile buluştu. Olay fragmanda şok edecek bir detay ise Yiğit karakteri idi. Yiğit’in ölüp ölmeyeceğinin sorusu herkesin aklında. Peki Siyah Beyaz Aşk’ta neler oluyor? Detaylar haberimizde…

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı

Aslı ile Ferhat, bebekleri için yeniden bir araya gelmeye karar verirler. Bu adımla beraber ilişkileri için tüm engelleri kaldıran Aslı ile Ferhat’ın ilişkisi günden düne daha iyi olacağının sinyallerini verir. Aslı, bebeğini aldırmadığını ve Ferhat’ı kaybetmek istemediğini dile getirir. Bu itiraf sonrası Ferhat, Aslı’nın attığı adıma karşılık verir. Çiftin kalplerini dinlemesi, mutlu günlerini beraberinde getirir.

Yiğit’in sözlerini dinleyen Ferhat, baba olacak olmasının heyecanını yaşamaya başlar. Her şey güzel giderken, Yiğit silahlı adamların saldırısına uğrar. Yiğit’in ölüm kalım savaşı, herkesi şoka uğratır. Peki, Yiğit ölecek mi? Siyah Beyaz Aşk’ta neler olacak? Siyah Beyaz Aşk, 24. yeni bölümü ile bu akşam sevenlerinin karşısında olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=-qaPdLcgJsM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler